A fiúk mennyire szokták nézni más fiúk cipőjét?
Figyelt kérdés
Fiúként érdekel, hogy milyen cipőt visel egy másik fiú, vagy mely esetekben szoktatok pillantást vetni a másikéra? Aki megnézni, annak lehet, hogy tetszik?ápr. 25. 07:01
11/12 anonim válasza:
Néha simán megkérdezném, hogy bocs, milyen cipőd van, tökre tetszik, de nincs hozzá elég bátorságom. Pedig biztos nem nagy dolog.
12/12 anonim válasza:
Anno általános iskolában egyik osztály társamnak volt régi klasszikus fehér puma cipője mindig tetszet, nyári napközi tábor volt, beszélgettünk mondtam neki hogy nagyon jó a cipőd, mondta hogy imádja nagyon kényelmes, még úgy is hogy mezítláb van a láb a cipőbe, ezt igazából nyáron suliba használja kirándulni, azt is meg kérdeztem hogy hogy mezítláb használja, mondta hogy egyik reggel sietett készült indulni a suliba, zokni le maradt, úgy volt vele hogy nem vesz már fel, utána mindig így jött, tehát nekem az a cipő nagyon tetszett, mindig néztem neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!