Egy aranyosan telt 50 éves nő 46- 50 es méret hol tud normális, divatos ruhát venni?
Figyelt kérdés
Sok oldalt böngésztem, de ekkora méretben, ami ápol és eltakar vagy öregasszonyos ( nagy rózsás, apró virág mintás, sátor) ruhák vannak. Nagyon szeretnék normális ruhát venni, ami tényleg csinos, eddig volt, hogy a bonprixen találtam, de valahogy már az sem az igazi. Szükségem lenne hétköznapi illetve kicsit csinosabb hétköznapi ruhakra. Ha esetleg tudtok 42 és lábra utcai cipőt hol vegyek, az is érdekelne 🙂tegnap 22:26
1/8 anonim válasza:
Pedig a bonprix-n rengeteg minden van. Amúgy C&A.
2/8 anonim válasza:
Jaja, Bonprix, C&A, meg a Mangónak is van plus size kollekciója online.
3/8 anonim válasza:
Primark van már Magyarországon? Ott van ekkora méret
4/8 anonim válasza:
Aranyosan telt 😹😹 jó hogy már nem kedvesen kövért írtál
5/8 anonim válasza:
#4 az fel sem merül benned, hogy esetleg arányosan teltre gondolt?.... ;)
6/8 A kérdező kommentje:
A C&A-ban is a rózsás, csicsás, vagy a fullegyszeru gagyi van :(
ma 00:21
7/8 A kérdező kommentje:
4/6 ebbe ne menjünk bele, mert nem lattal, oké? Nem mindenki 34 es méret…
Ha pontosan kiváncsi vagy, 180 magas vagyok, 44 és nadrágot hordok és. Felső 48- körüli, a mellem miatt. A méretek meg teljesen relatívak.. Egyéb kérdés? Lehet kötözködni máshol..
ma 00:24
8/8 anonim válasza:
Vinteden találsz használtan. Mostanában tényleg nem gyártanak normálisat de ha valaki szekrényt ürít (ami így januárban eleg jellemző) es felteszi azok valószínű régebbiek és ezaltal normálisabbak.
Es igen, tudom, hogy azok se normálisak de a c&a-ban van a legnagyobb esélyed talalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!