Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tornadressz alá kell bugyi?

Tornadressz alá kell bugyi?

Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz az első szertorna edzésem. Nem tudom mit kéne felvenni. Elegé szégyelős tipus vagyok.

2024. ápr. 12. 12:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Elégé szégyelős vagyok , nem szeretném valami miatt cikizenek.
2024. ápr. 13. 13:29
 12/20 anonim ***** válasza:
98%
Én szoktam, legalább egy tanga mindig van rajtam alatta.
2024. ápr. 13. 16:16
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Edzésen a lányoknál mindenki leveszi az öltözőben, sport közegben nem ciki meztelenül lenni. A bugyis aljú tornadresszek aljában legtöbbször van betét, ami miatt felesleges plusz bugyit venni, esetleg ha versenyre kerülne a sor, ott meg esztétikusabb is, ha nem látszik a vonala/kilóg.

Bocs, hogy fiúként írok, nem hátsó szándékkal, csak tornázok, és gondoltam segíthetek.

2024. ápr. 13. 18:22
 14/20 anonim válasza:
24%
Dragam vegyel hozza nadragot attol mert dressz van rajtad es maradhat a bugyi
2024. ápr. 13. 20:12
 15/20 anonim válasza:
100%
én nem veszek alá :)
2024. ápr. 14. 14:33
 16/20 ívy1 ***** válasza:
100%
Èn sem szoktam, arra van a belevart betèt.
2024. ápr. 16. 14:52
 17/20 anonim válasza:
71%
nem kell, én sose veszek :)
2024. júl. 6. 19:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Edzésre vehetsz fel ha úgy kényelmes de a profi tornászok nem szoktak alá venni és megragasztják a szélét hogy ottmaradjon helyén.

+táncoa vagyok öltözőkben kulisszák mögött konkrétan fiúkkal eggyütt, esetleg tanárokkal öltözünk nimcs abban semmi senki nem néz senkit, senki t nem fogsz érdekelni, és senki nem fog azzal foglalkozni hogy neked hogy kényelmes. Pl én mindig mezitláb harisnyára veszem fel a spicc cipőmet mert jobban érzem mit csinálok + nem a balett a fő amit csinálok, latinban pedig mindig összeragasztom a lábujjaimat mert kijön a cipőből. Balettdressz alá se veszek melltartót senki le nem szarja.

Úgy csináld ahogy neked kényelmes ne érdekeljen mások velrménye, és mondom senkit nem fog érdekelni hogy neked hogy jó a sportviseleted.

szept. 24. 19:23
 19/20 anonim válasza:
Nem feltétlen kell alá bugyi.
dec. 20. 11:07
 20/20 anonim ***** válasza:
29%
Ha van belevarrva lépésbetét, szerintem nem kell. Az viszont nem esztétikus, ha kilóg.
dec. 21. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!