Szerintetek gáz ha tornadressz alá nem veszek semmit?
Tornadressz alá nem is kell, viszont iskolai tornaórára, ha nem kötelező előírás, akkor a tornadressz a felejtős!
Miért akarsz kilógni?
Szerintem nincs ebbe semmi, bár középsuliba én sem hordanék dresszt, nekem mondjuk kellett mert én 8 éve voltam középsulis és kérték, kötelező volt. Én nem vettem a dressz alá semmit, csak egy sport melltartót a bugyim is folyton kilátszott és télen mindig úgy mentem suliba hogy a tornadresszt vettem fel mint fehérneműt mert jól védte a derekam mivel én mindig kimostam használat után így nem volt büdös meg semmi, persze tesióra nekünk mindig az utolsó óra volt, mivel más épületben volt a tornatermünk egy másik utcában és nekünk voltak az óráink úgy beosztva hogy alkalmazkodtak a sok bejáróshoz akik messzebbről jártak, de nem akartak kollégisták lenni. Én is mindig félrevonultam tesi után amikor levettem a dresszem és bugyit vettem fel fehérneműnek meg másik melltartót. Akkoriban nálunk mindenki dresszben tornázott de rajtam kívül egy olyan csaj volt aki nem vett semmit se alá, de ő simán meztelenkedett a többiek előtt.
De ma már szinte sehol sem kötelező, én biztos vennék rá egy melegítőt vagy alá egy harisnyát legalább. elhiszem hogy neked ez kényelmes mert én akármennyire is utáltam mivel kötelező volt, ahogyan nagyobb lettem beláttam hogy rohadt kényelmes mert nekünk utolsó évfolyamba már nem kellett, mivel már akkor is nehezebben lehetett kapni nagy méretbe meg a tanár sem várta már el, persze mindenki dobta el egyből a dresszét de én 2 óra után visszatértem rá mert póló nadrágba nem éreztem jól magam bő volt, jobban befülledtem meg mindig igazgatnom kellett vagy a nadrágot feljebb húzni meg a pólót betűrni ha olyan gyakorlat volt az meg nekem kényelmetlen volt mindig igazgatni magamon. Én akkor visszatértem a dresszre és egy kisebb gatyára amit akkor levettem ha olyan gyakorlat volt amikor kezdett lecsúszni rólam. Akkor még megszokott volt de most már nem az.
Én régóta tangát hordok a tornadressz alá,az nem lóg ki.
Azt utálnám ha rendes bugyi kilógna a dressz alól.
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!