Fehér pamut tornadresszt tudok valahol venni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 168cm 56kg és szeretnék ilyen dresszt vajon lehet valahol kapni használt is érdekelhet2014. aug. 31. 14:47
1/4 anonim válasza:
Pamut? Én még sose láttam pamut tornadresszt. Varratni lehet esetleg.
2/4 anonim válasza:
Nem ajánlom a pamutot mert ha bele izzadsz beszívja és meg tartsa a nedvességet,és akár meg is fázhatsz.
3/4 anonim válasza:
Előző hozzászólóhoz hasonlóan, ugyanazzal az indokkal és is inkább az elasztikusat javaslom.
Nekem is van pamut is, meg elaasztikus is, futáshoz használom aláöltözetnek, de egyértelműen az utóbbi jött be.
Azért privátban küldök egy helyet, ahol be tudod szerezni, nekem is innen van fehér dresszem, de reklám és kimoderálás okán ide nem írhatom le.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
2014. szept. 1. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!