Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet szép, pamut franciab...

Hol lehet szép, pamut franciabugyikat kapni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Én kínaiban meg "Osanban" veszem őket. 300-400 Ft/db, és van közöttük 3 éves is, nincs semmi baja.
2014. aug. 4. 16:51
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem egyszínűre gondoltam, meg nem is mikiegeresre, hanem pl kis masni , kis csipke.

Pl ilyesmi (persze francia bugyira) [link]

2014. aug. 4. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sem mikiegereset hordok, de mindegy... Van egyszínűm is, van amin van egy kis csipke, van olyan, aminek a fenekére rá van írva, hogy "Rock star" van olyan, ami indamintás, van olyan, aminek a két oldalán tüll díszítés van.
2014. aug. 4. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Jajj, bocsi, nem arra írtam, hanem amolyan kiegészítés képpen még eszembe jutott.
2014. aug. 4. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Piacon a kínai árusoknál rengeteg ilyen van. 95-100% pamutok és egész jó/aranyos mintákat nyomnak rá, vagy masnisak.
2014. aug. 4. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát amit linkeltél is például H&M. :) Sok ruházati üzletben van kisebb-nagyobb fehérneműrészleg is: Reserved, New Yorker (bár nekem az itt kaphatók ritkán szoktak tetszeni), C&A-ba is biztos lehet találni, még a Tescós F&F-nek is egész normális fehérneműi tudnak lenni.

Nem állítom, hogy itt mindig vannak olyan, amilyenekre te gondolsz, de sokszor ki lehet fogni szép darabokat. :)

És persze fehérneműüzletek: Triumph, Calzedonia, Intimissimi, Women's Secret - ez a négy azért kicsit drágább kategória, de van még a Tezenis, itt már olcsóbbak is vannak.

2014. aug. 4. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
De ez nem franciabugyi....
2014. aug. 4. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!