Lányok akik szertornára járnak. Ti hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Előző tanévben kezdtem szertornára járni, ahol kérik a tornadresszt, viszont mindig vannak olyan aggodalmaim hogy esetleg kilóg valami. Esetleg a bugyi, ami nem elég hogy kicsit kényelmetlen, de félek nélküle más is kilógna. Esetleg harisnya? Bár a többi lány se harisnyát se pl. biciklis nacit nem vesz alá. Akinek van valami ötlete az légyszi írjon, vagy hogy bennetek is voltak ilyen parák, vagy csak az én hülyeségeim. Előre is köszönöm2016. aug. 9. 20:27
1/9 anonim válasza:
Hát én emlékszem,hogy nekünk a fellépős ruhánk alá bugyit nem is húzhattunk,mert pontlevonás járt azért,ha kilógott.Tangát próbálj szerintem.Ha egész napra kényelmetlen én azt mondom,hogy edzés előtt menj el a wc-be és cseréld át.Én is ezt csinálom edzés előtt.
2/9 anonim válasza:
A lányomék sulijában az "idősebb", felsős csajok mind vesznek rá valamit, leggingset általában. És volt olyan versenydresszük is, ami "kezeslábas".
4/9 anonim válasza:
Tanga. Nekunk 6 evesen baletton is azt kellett vennunk, fogalmam sincs, anyum honnan szerzett olyan pici tangat...
5/9 anonim válasza:
Én is szertornázom és engem is mindig zavartak ezek a dolgok. Megoldás: kis shortot vegyél rá a dresszre. Lehet decathlonban venni ilyen kis gatyakat. Nagyon kényelmes is.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettek
2016. aug. 10. 23:43
7/9 anonim válasza:
Nekünk általánosba még 8. ba is kötelező volt tesin a tornadressz. Jó akkor vehettünk rá pólót meg nadrágot, de a tanár a pólót csak akkor engedte amikor picit hűvösebb volt, de csak nadrágot vehettünk rá, annak is testhezállónak kellett lennie. ezzel nem is volt gond, szerettem így tesizni, de amikor torna anyagrész volt akkor nem vehettünk kis nadrágot sem a könnyebb mozgás miatt és mindig kilógott a bugyink alóla. Én akkor megszerettem a szertornát és gimibe jártam is külön szertornára ahol edzésekre is kellett a dressz. Ott nem vehettünk rá semmit max a dressz alá harisnyát ha annyira hideg volt a terembe de az edzőm sose örült neki. Amikor sokaknak kilógott egyes gyakorlatoknál még a tangája is azoknak az edző javasolta hogy ne vegyenek alá semmit inkább, mert a dressznek van külön betétje, meg sokaknak javasolta hogy vegyenek alá kimondottan sport bugyit. Persze azzal rosszabb volt én meg a tangát mindig is utáltam így bugyi nélkül tornáztam. Melltartót se nagyon kellett együnk alá, de azt azért vettem mert nagy mellem van és eléggé idegesítő volt úgy a dresszt hordani. Arra külön sportmelltartót vettem.
8/9 anonim válasza:
Hol szertornázol? Amúgy vannak különféle dresszek úgy tudom
9/9 anonim válasza:
Egy nagyon jó megoldás: rövid sportsort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!