Mi a véleményetek arról hogyha egy suliban minden 14
éves lány tornadresszet hord tornaórán?
Figyelt kérdés
Nállunk még a 8.-osztályos lányoknak is azt kell hordani. Én is azt szoktam hordani. És van olyan lány aki még a bugyiját is leveszi és úgy veszi fel. Mi a véleményetek erről?
Az hogy nem tudom elhinni hogy ilyen létezik, a legtöbb lány átöltözni nem akar rendes tornacuccokba, nem hiszem hogy felvenne minden csak tornadresszt egy suliban... nem kötelezhetnek ilyesmire ugyanis. Szóval miért is tennék?
2016. febr. 3. 19:50
2/61 anonim válasza:
Hát meztelenül mégsem tornázhatnak.
2016. febr. 3. 19:54
3/61 anonim válasza:
Hát, attól függ, milyen az iskola. Ha ilyen szigorúan veszik, az az ő dolguk. Nálunk pl. 4.-ig volt kötelező ilyet hordani, aztán áttértünk a cicagatyára, meg a pólóra. De aki még a bugyiját is leveszi... khm nem szégyenlősek egy kicsit sem???
2016. febr. 3. 19:56
4/61 anonim válasza:
Hat én nem tennem.
2016. febr. 3. 20:01
5/61 anonim válasza:
Hát szerintem durva.
Én lányiskolába jártam, ahol elvileg kötelező volt a tornadressz, de vehettünk fel rá pólót. Utána mikor elkezdett mindenki menstruálni, akkor vehetett fel egy kisnadrágot. De 1-2 éven belül már mindenki rendes nadrágban és pólóban volt, tornadresszben senki. 14 évesen már senki nem volt tornadresszben. Szerintem ez nagyon durva.
2016. febr. 3. 20:03
6/61 anonim válasza:
Nincs semmi értelme a tornadressznek.
Alsóban még elmegy, de később...
2016. febr. 3. 20:51
7/61 anonim válasza:
Nekünk középsuliban is kellett. Lázadtunk az elején, de amikor kézenállás, fejenállás közben nem a nyakunkban landolt a póló, már nem volt gond. Nadrágot vehettünk rá. Nálunk ráadásul a fiúknak külön tesijük volt, de a mi óránkon is bent kellett ülniük, nehogy kilógjanak a suliból. Nem tragédia, ki lehet bírni.
2016. febr. 3. 21:49
8/61 anonim válasza:
Nálunk is ez volt.
Fehér cipő, fehér váltózokni (az utcai cipőbe kellett beletenni az utcai zoknit), zöld dressz. Bugyit nem engedték, hogy fenn hagyd. Melltartót sem. Ha menstruáltál, lehetett rajtad melegítő gatya.
Az a durva, hogy ezt felnőttként én is kiakasztónak tartom, és ha most visszamehetnék, rekedtre üvöltözném magam a tanárokkal. De gyerekként az a szabály, amit a tanár mond. Ráadásul azt hittük, mindenhol ez van. Mikor középsuliban meséltük a többieknek, nem hitték el.
Egészséges, fejlett, nem anorexiás (!) tinilányok. Szerintem nagyon jó áll nekik a tornadressz.
2016. febr. 4. 04:56
10/61 panni100 válasza:
Én tangát hordtam alatta és még középsuliba is használtam a póló alatt, hogy a derekam ne fázzon meg. Ha póló lecsúszott készen állásnál vagy más gyakorlatnál akkor sem látták a testemet. Szóval nem értem azokat a lányokat akik ellene vannak, mert a strandon meg szinte meztelenül vannak (bikiniben). Tornadressz szerintem egy praktikus ruhadarab. Ez az Én véleményem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!