Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról...

Mi a véleményetek arról hogyha egy suliban minden 14 éves lány tornadresszet hord tornaórán?

Figyelt kérdés
Nállunk még a 8.-osztályos lányoknak is azt kell hordani. Én is azt szoktam hordani. És van olyan lány aki még a bugyiját is leveszi és úgy veszi fel. Mi a véleményetek erről?

2016. febr. 3. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
Semmi. ez egy kényelmes ruhadarab, persze sokat számít az anyag minősége, a megfelelő szabása, na meg a varrása sem mindegy milyen. Az olcsó hagyományos tornadresszeket nem csoda hogy sokan utáltuk még én is, annak sokszor az anyaga sem volt megfelelő, a varrása irritálta a bőrünket, volt olyan aminek a szabása sem volt a legjobb. Nekem például volt tornász ismerősöm aki tudott nekem olcsó jó minőségű dresszeket szerezni, én abban tesiztem, de az jó volt. Bár a tanároknak abból a szempontól nem tetszett hogy én mindig hosszú ujjú dresszben voltam, holott a ekete rövid ujjú volt az elvárt, de azt a házirend nem írta elő hogy milyen, csak azt hogy tornadressz és fekete.
2018. ápr. 16. 12:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!