#41. A rendes tánc dresszt össze se lehet hasonlítani a tesiórással. Anno 1évre kaptunk egy tesitanárt, aki kitalálta hogy tornadressz legyen, a legtöbbünk anyukája bement a kisváros egyetlen áruházába és megvette azt a fényes anyagú, vékony szart amin természetesen minden átlátszott és viszkettünk is benne. Főleg akinek a szülője 1 számmal nagyobbat vett,mert akkor jó lesz egész általánosban, nem nőjük ki :D szörnyű volt.
De a balett tanárom már 25 éve külön rendelte a dresszeket és az egy másik kategória volt. Elöl dupla réteg, nem mutat semmit, a bugyi része szélesebb, szóval a mostani felnőtt dresszekhez hasonló volt csak nem volt hátul kivágott. Azt minden gond nélkül felvettük, míg a tesiórásat égettük volna.
42, nekünk 1. osztálytól általános ballagásig dressz kellett. Az anyaga mindegy, a színe volt meghatározva.
Én soha nem értettem, hogy egy gagyi szar minőségi ruhában mi értelme "mozogni", mert leginkább az kötötte le a figyelmünket, hogy ne látszódjon ki a fenekünk és takarjuk a mellünket ugrálás közben.
Tánchoz persze értem, hogy fontos.
41 40-es vagyok, igen abban igazad van anno az iskolai dresszek egy hulladékok voltak😡
De ez már most egy teljesen más, nagyon jó szabású és nagyon jó anyagminőségü, persze most is vannak gagyik is azt mondjuk fél sem venném semmi pénzért:)
Általános iskolában volt kötelező. Azóta hála istennek megszabadultam attól a rettenettől. Gyűlöltem. Nem értem, hogy lehet valaki pont ezzel ilyen fétises... én betiltanám!
Gimiben már nem erőltették. Pedig elég konzervatív szigorú katolikus iskolába jártam. Ott a suli egyenpólójában + mindegy milyen csak fekete színű short kellett, amiben tesiztünk.
Látod ezért nem egyformák az emberek:)
Van olyan amit te nem szeretem, de azt még más esetleg szeretheti:)
Én pl hetek óta már csak tornadresszt hordok itthon mert én még nagyon szeretem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!