21/52 anonim válasza:
Nem ma jártam suliba, de általánosban ez volt az elvárás. Kb. harmadiktól már pólót vettem rá, felsőben már rövidnadrágot is. Középsuliban már nem volt ilyen, melegítőnadrág-póló kombót hordtunk. Ezek az egyszínű, rövidujjú iskolai dresszeink voltak, kb éppen csak kibírtak egy tanévet, és amúgy is kinőttük. Nincsen már meg egy sem, fogalmam nincs, hol vette annak idején anyukám. A tesiórák azért annyira nem voltak megeröltetőek, hogy beleizzadjak, így ezt a bebüdösödést nem tapasztaltam. Az öltözőben, na ott büdös volt!
22/52 anonim válasza:
Szeretem így ezért szoktam is hordani.
24/52 anonim válasza:
Tudom, hogy le leszek pontozva itt a tornadressz fétisesek által, de nem fogok a kedvükért hazudni: nem szoktam hordani. Általános iskolában volt nálunk kötelező tesi órán és mindig utáltam. Örülök, hogy megszabadulhattam tőle. Gimiben már simán shortban és a suli egyenpólójában tesiztünk. A mai napig szoktam futni, sportolni, de nem tornadresszben teszem.
26/52 anonim válasza:
A 24-es nek írok, azért mert te nem szereted én nem foglak téged le pontozni, ezt csak szerintem a dedósok csinálják itt:) én tiszteletben tartom azt amit te írtál és el is fogadom hiszen nem vagyunk egyformák;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!