Ez a tornadressz dolog tényleg ennyire fel kapott dolog lett most a fiúk és lányok között?
Fiúk lányok tornadressz?
Sokat olvasok ezzel a témával kapcsolatban hogy, fiúk lányok szeretnek tornadresszt viselni.
Nekem nincs vele bajom abszolút.
Csak ennyire el terjed lett?
Lányok fiúk most őszintén tényleg ennyire szeretek tornadresszt viselni???
"Lányok fiúk most őszintén tényleg ennyire szeretek tornadresszt viselni???"
Érted ezt a kérdést? Nem maradt ki egy t betű véletlenül? :)
Amőgy mi a probléma a tornadressz viselésével? A női body is rossz akkor szerinted? Azt nagyon sok nő hordja.
"Nem divat sporton kívűl"
Nem voltál még cirkuszban?
"ott is csak nők szokták"
Ja... nem voltál még cirkuszban.
Első mondat:
A leotard is a unisex skin-tight one-piece garment that covers the torso from the crotch to the shoulder.
Ha nem tűnt volna fel, akkor szerepel benne az unisex szó...
Természetesen látni nem látok, csak itt olvasok róla. Hogy otthon többen is szeretik viselni nyilván a többsége nő vagy lány de vannak fiúk is akik szintén viselik. Semmi rosszindulatúság nincsen bennem félre ne értsétek.
Sőt ellenkezőleg örülök hogy, mind két nem viseli.
Igen valójában lehet olvasni erről, már mint hogy többen viselnek otthon tornadresszt.
Én meg vallom őszintén kicsit meg is lepődtem hogy fiúk is vannak akik fel szokták venni. Akkor viszont nem vagyok ezzel egyedül, mivel fiú létemre én is szoktam fel venni. Nekem tetszik és kényelmes is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!