Fiúként fiú tornadresszt lehet viselni?
Figyelt kérdés
Vettem magamnak fiú tornadresszt, mert ki akartam próbálni milyen lehet ilyenben lenni, és még lehetősen kényelmes nekem.2023. máj. 22. 21:42
1/34 anonim válasza:
Nem, fiúként csak lány tornadresszt lehet viselni.
2/34 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel ha büszkén felvállalod a másságodat, manapság elfogadóbbak az emberek! 🥰
3/34 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz pontosan?? Ha esetleg arra gondolsz hogy nem vagyok heteroszexuális akkor tévedés.
2023. máj. 22. 22:05
4/34 anonim válasza:
A 2-es csak kötözködni akar, ennél többre nem telik az értelmi szintjéböl
5/34 A kérdező kommentje:
Én is ilyesmire gondoltam... csak éppen nem értem miért...
2023. máj. 22. 22:36
7/34 anonim válasza:
Mert szerinte aki nem úgy öltözik, mint ezelött 100 évvel, az csak meleg lehet.
8/34 anonim válasza:
Természetesen lehet. Én is szoktam, sőt tovább megyek most is tornadresszbe vagyok:)
9/34 Metionin válasza:
Miért ne lehetne? Még jó, hogy kényelmes, mivel arra gyártják, hogy mozogj benne, úgy van kialakítva, hogy jó legyen.
10/34 A kérdező kommentje:
Igen teljesen igazad van, igen kényelmes benne lenni!
2023. máj. 23. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!