Fiúként fiú tornadresszt lehet viselni?
Figyelt kérdés
Vettem magamnak fiú tornadresszt, mert ki akartam próbálni milyen lehet ilyenben lenni, és még lehetősen kényelmes nekem.2023. máj. 22. 21:42
12/34 anonim válasza:
Vedd fel nyugodtan ne foglalkozz az agyamentekkel. Ne tilsd meg magadtól a jót ha szereted.
13/34 anonim válasza:
Fiúknak valót fiúként egész nyugodtan, azért van kitalálva. Lányoknak valót fiúként kissé "furcsa" de vannak akik meg arra gerjednek főleg a fétisesek. Azzal sincs baj ameddig az ember magában csinálja a négy fal közt és nem nyilvánosan.
14/34 anonim válasza:
Kérdező én is hasonlóan voltam ezzel, és természetesen egy kicsit irigyeltem a csajokat akik tornadresszt hordanak, mert mivel ők ugyanis simán meg tehetik, és nem szól nekik érte a kutya sem. De úgye a fiúknál más a helyzet nálunk ugyanis nem el fogadott a tornadressz viselése, mert ugye el kezdik mindjárt a nem írom ide jelzőket. De nem foglalkozom vele. Nyilván nem rohangálok nyilvánosan benne, de itthon nagyon szívesen fel veszem én is. És jó benne mozogni, illetve az anyaga nagyon tetszik. Én úgy nevezett uniszex tornadresszt szeretem ez nem olyan mint a női.
15/34 anonim válasza:
Viseld ha neked jó, én is szeretem én is viselem, és ezt lány ként írom neked:) ha valami jó az jó ennyi, szeretem ne foglalkozz mások véleményével:D
16/34 A kérdező kommentje:
Még szép hogy fel veszem, jó érzés benne lenni olyan mint ha semmi nem lenne rajtam, egyszerűen szuper, szeretem és viselem, de azt nem értem hogy sokan miért rinyálnak a tornadresszért ha fel kell venniük, semmit rossz nincs benne. Vagy csak nekem jön be ennyire, nem hinném, mivel többen is pozitív véleménnyel vannak róla? Hát most nem tudom. De mondjátok ide a véleményeteket please...
2023. máj. 26. 18:49
17/34 anonim válasza:
Figyelj én is szeretem férfikent a tornadresszt. Nem foglalkozom mások véleményével. Szeretem viselni szinte minden nap is. Lehet egyesek szerint fétis. Nem foglalkozom azzal sem. Ez van szeretem hordom.
18/34 anonim válasza:
Ma délelőtt nálam is elő került már. Itthoni lazításra tökéletes ruhadarab:)
19/34 A kérdező kommentje:
Szuperek vagytok. Köszi mindenkinek! Jöhetnek még válaszok:)
Utolsó én már majd két hete hordom itthon.
2023. jún. 5. 12:28
20/34 anonim válasza:
A férjemnek is van ilyesmi férfi dressze, ő is szereti, ha itthon van fel szokta venni. De szerintem rajta jól is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!