Fiúként fiú tornadresszt lehet viselni?
Figyelt kérdés
Vettem magamnak fiú tornadresszt, mert ki akartam próbálni milyen lehet ilyenben lenni, és még lehetősen kényelmes nekem.2023. máj. 22. 21:42
21/34 anonim válasza:
Természetesen lehet, senki nem tiltja.
22/34 anonim válasza:
Hordjad nyugodtan :) Én is szoktam , nagyon szeretem, néha kombinálom fényes leggingsel is. Ha nincs meleg, akkor még alszok is benne :)
23/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Igen szoktam hordani:) még ebben a melegben is meglepő milyen jó, sima pólóban ilyenkor már tocsogok, de ebben nem, tökre örülök neki:)
2023. júl. 16. 13:26
24/34 anonim válasza:
Természetesen ami a fiúknak készült azt fiúk viselhetik hiszen nekik készült.
Semmi kivetni való nincsen benne szerintem.
Nekem is van ilyen férfi dresszem, ráadásul nagyon jó minőségű, ilyen időben inkább ebben vagyok mint valami pamut cuccban, az rögtön át ázik, ez azért egy fokkal jobb. De nem bántam meg hogy vettem magamnak. Már több darabom is van belőle hogy legyen váltás is, éjszakára is kifejezetten kellemes viselet számomra, főleg hogy nem tekeredik rajtam össze vissza!
25/34 ZsocaLatex&PVC válasza:
40-es sportos vékony férfi,és itthon lakk torna dressz a menő,abban vagyok imádom!
26/34 A kérdező kommentje:
Én is ebben vagyok most:)
2023. aug. 26. 09:26
27/34 anonim válasza:
Teljesen megértem azokat a fiúkat akik szívesen viselik a tornadresszt, hiszen én is így vagyok ezzel, én is szeretem:)
29/34 A kérdező kommentje:
És még is ezt mire alapozod?
2023. okt. 8. 14:35
30/34 anonim válasza:
Hideg időben én is fel szoktam venni a póló vagy pulcsi alá, amúgy sem látszik, nem másnak öltözök fel, ha nem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!