Tornadresszt volt aki szerette lányként hordani?
Figyelt kérdés
Férfiak véleménye nem releváns. Köszönöm!2023. júl. 25. 11:05
1/11 anonim válasza:
Én szeretem hordani mai napig 18l
3/11 Metionin válasza:
Nekem sosem volt bajom magával a ruhadarabbal, balettoztam gyerekkoromban is és megszoktam. A mai napig használom. Tesin viszont utáltam hordani, mert kiadta az alakomat és a többiek csúfoltak a soványságom miatt. Szerencsére csak 1-2 évig volt kötelező, utána másik tanár jött, aki elfogadta a pólót is.
4/11 anonim válasza:
Én nem szerettem, mindig kellemetlenül éreztem magam benne. Szerencsére csak alsóban volt kötelező hordani tesiórán.
9/11 anonim válasza:
Milyen furcsa számomra hogy, a csajok, lányok egy sokkal nagyobb része utálta illetve nem is szereti a tornadresszt, és egy kevés százaléka meg, többek között én is imádom a tornadresszt, a kedvencem szinte mindig ebben vagyok ha tehetem. Nem tudom aki nem szereti az miért van ennyire ellen.
10/11 Metionin válasza:
8, 9. Mert sokaknak az iskolában volt kötelező egy olyan életkorban, amikor mindenért csúfolják egymást. Ha valakinek nem volt tökéletes alakja vagy csak hamarabb/később fejlődött mint a többi, az tornadresszben ordított és persze, hogy ment a csúfolás. Meg ha nem is, a fejlődő testet utálja/nem szívesen mutogatja a legtöbb gyerek, pláne ha a szülő nem engedi pl. a szőrtelenítést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!