Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a tornadressz dolog tényleg...

Ez a tornadressz dolog tényleg ennyire fel kapott dolog lett most a fiúk és lányok között?

Figyelt kérdés

Fiúk lányok tornadressz?

Sokat olvasok ezzel a témával kapcsolatban hogy, fiúk lányok szeretnek tornadresszt viselni.

Nekem nincs vele bajom abszolút.

Csak ennyire el terjed lett?

Lányok fiúk most őszintén tényleg ennyire szeretek tornadresszt viselni???

2023. aug. 25. 17:10
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Jó pár éve hordok tornadresszt, először télen aláöltözőnek, aztán úgy egyre többet. F
2023. aug. 29. 12:21
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van belőle egy pár darab, és ha úgy tartja kedvem akkor fel szoktam venni itthon. Inkább télen szeretem én is jobban fel venni mikor kell egy plusz réteg alulra. Senki nem látja rajtam, cserébe viszont jól védi a vesét és a derekam.
2023. szept. 2. 10:12
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában újra rá vagyok pörögve a tornadresszre. Futáshoz póló alá, alváshoz, vagy csak úgy otthon kényelmes viseletként.... Nagy találmány... :)
2023. szept. 11. 06:48
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Én általános iskolás korom óta viselem és szeretem, nem csak sporthoz de itthon is nagyon szívesen vagyok benne.
2023. szept. 17. 09:56
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem, itthon is, és edzésen is :)
2023. szept. 23. 08:07
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

Itthon én is szívesen fel veszem!

Illetve túrázni, biciklizni, vagy csak simán hidegen alsó ruházatként.

2023. szept. 23. 09:44
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Tréningruha alá szerintem szuper viselet a csajoknak nem csak sportoláskor hanem csak úgy. Én inkább a hosszú ujjút preferálom ami dekoratív és igényesebb mert az olyan szép.
2023. okt. 15. 02:55
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
én most abban alszok, plusz mensikor is jó, betétet jól tartja.
2023. okt. 15. 14:04
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Alváshoz én is szeretem:) főleg most hogy ilyen nagyon lehült a levegő.
2023. okt. 15. 14:22
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám hogy fel kapott lenne a dressz, inkább azt hogy több dologra is használható.

Első sorban sportoláshoz, vagy alkáöltözőnek, vagy csak simán otthoni tengés-lengéshez, vagy uszáshoz, de van aki strandolni is szeret benne, vagy éppen aludni. Szóval sok oldalú. Éppen ki mire használja. Az én véleményem hogy teljesen el fogadott mint nő mint férfi számára hogy tornadresszt vegyen fel. Pont a sok oldalusága végett is.

2023. okt. 25. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!