Fiúk lányok mi az oka amiért ennyire szeretitek a tornadresszt?
Figyelt kérdés
Látom többen is szeretitek a dresszt, és többen még alváshoz is szereti. Mi fogott meg benne titeket?2023. okt. 28. 09:16
2/30 anonim válasza:
Lányokon szeretem, mert testre simul, jól mutatja az alakot, szexik benne. A hagyományos bugyis aljú dressz szabadon hagyja a lábakat, látni engedi a popsi formáját.
3/30 anonim válasza:
Én nagyon oda vagyok érte mert nem gátol semmilyen mozgás téren. Jól lehet benne mozogni, és még is van rajtam valami. Nagyon sokat vagyok benne.
4/30 anonim válasza:
Hol lehet felnőtt, nagy méretben kapni tornadresszt?
6/30 anonim válasza:
Google....
Speerise.com
Itt vannak nagyon jó minőségű dresszek.
És ami a legjobb szállítanak Magyarországra is.
Illetve női és férfi tornadresszből bőven van választék.
Én innen rendeltem eszméletlen minőségűek. És a legkényelmesebb tornadressz.
7/30 anonim válasza:
Nincsen különösebb oka.
Egyszerűen szeretem viselni szeretek benne lenni, és jól látod kedves kérdező alváshoz is szeretem. De ha még is meg kellene indokolni akkor talán az tetszik benne a legjobban hogy annyira testhezálló amit én nagyon szeretek illetve nekem az anyaga is nagyon tetszik, tetszik hogy olyan fényes és olyan sima az egész.
8/30 anonim válasza:
36 évem alatt nem hallottam még olyanról, aki ne gyűlölte volna szívből!
10/30 anonim válasza:
Aláöltözőnek rendszeresen fel szoktam venni hosszú ujjút, de aludtam is már benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!