Tornadresszt kedvelők, ti ilyenkor is fel szoktátok venni a dresszt vagy csak jó időben?
Figyelt kérdés
Ilyenkor is fel veszitek fiúk lányok?jan. 5. 10:02
1/15 anonim válasza:
Ebéd utáni sétán vagyunk, nagyon jó az idő de kicsit csalóka, így a melegítő alá simán fel is vettem egy hosszú ujjú tornadresszt így most pont jól elvagyok:)
2/15 anonim válasza:
Már megint itt a tornadressz fétises... :(
3/15 A kérdező kommentje:
Ilyenkor is fel szoktam venni.
Nem számít az időjárás. Lassan megint aktuális lesz mint aláöltöző. Ilyenkor pluszban elő veszem. A tornadresszt nagyon szeretem Ilyenkor!
jan. 5. 17:08
5/15 A kérdező kommentje:
Az 1-es nek írtam.
jan. 6. 08:46
6/15 anonim válasza:
Ilyenkor is fel szoktam venni. Lány vagyok.
7/15 anonim válasza:
Én ilyenkor aláöltözetnek ha elmegyek futni, fel rá egy jó vastag melegítő még és ha nagyon hideg van akkor még egy vastagabb felsőt is felszoktam venni meg a dressz alá leggingset még és úgy veszem rá a melegítőt.
Itthon csak úgy felvenni nyáron szoktam ha már jó meleg van.
8/15 anonim válasza:
Aláöltözőnek nagyon szeretem, hordom én is minden nap. F.
10/15 anonim válasza:
Persze hogy fel. Mivel aludni is ebben szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!