Otthon milyen ruhában vagy hétvégén és esténként, pihenéshez, házimunkához?
Figyelt kérdés
Milyen állapotú ruhát hordasz, pl. "Szakadt/lyukas, de otthonra jó lesz." vagy otthon is hibátlant veszel fel?
Mennyire fontos a tisztaság, friss illat, foltmentesség az otthoni ruhán?
Hányszor veszed fel, ha többször, akkor hol tartod?
2024. febr. 4. 14:44
21/21 anonim válasza:
Itthon általában egyszerű leggingsben vagy fitness nadrágban vagyok (ami már túl kopott ahhoz, hogy a terembe felvegyem). Felülre pólókat veszek. Addig hordom, amíg ki nem lyukad, ez nálam 2-3 évet jelent. Természetesen mosom rendszeresen, néhány naponta tisztát veszek fel vagy amikor összekentem.
Nem vagyok pizsamás, este zuhanyozás után köntösben, hálóingben vagyok, nyáron ruha nélkül. Munkahelyen dressz kód van, szigorúan kiskosztüm nekünk nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!