Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Otthon milyen ruhában vagy...

Otthon milyen ruhában vagy hétvégén és esténként, pihenéshez, házimunkához?

Figyelt kérdés

Milyen állapotú ruhát hordasz, pl. "Szakadt/lyukas, de otthonra jó lesz." vagy otthon is hibátlant veszel fel?

Mennyire fontos a tisztaság, friss illat, foltmentesség az otthoni ruhán?

Hányszor veszed fel, ha többször, akkor hol tartod?

febr. 4. 14:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

Hordanám én a 10 éves ruhákat is, csak egy idő után szúróssá válnak belülről, ami engem nagyon zavar, ráadásul meghíztam mostanság és már nem jók rám, kidobtam őket. Olcsó pepcós melegítőket, pizsiket hordok itthonra, jelenleg eléggé újakat. Meg olyan munkám lett, hogy nagyrészt itthonról dolgozom, és nincs kedvem örökké csöves ruhákban lenni. Szakadt cuccom nincs is, viszont olyan több is van (nadrágok), amiket a derekuknál szándékosan szétvágtam, hogy kényelmesek legyenek, de ne kelljen újat venni...

Nagyjából 1 hétig hordom, és a nappali ruha és a pizsama nálam nem különül el, nem cserélem estére meg nappalra a ruhámat hétvégén meg home office-ban. Sokaknál ez igénytelen, de én nagy ívben teszek rá, egyébként egyedül élek.

febr. 4. 15:22
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

Melegítőben vagyok hétvégén itthon. Nyáron pamut rövidnadrág, póló.

Ha van olyan felső, ami egyszer volt rajtam hétköznap, azt még simán felveszem hétvégére, aztán megy a mosásba. (Nem ilyen csinos blúzokra gondolok, hanem pl. egy pamut pulcsi)

Szakadt, lyukas ruhát nem veszek fel itthonra sem.

Egy kivételével tök jó válaszok jöttek, a linkeket is megnéztem, akik raktak be képeket a ruhákról. Sajnálom, hogy van aki lepontozza az összes választ...

febr. 4. 15:32
 13/21 anonim ***** válasza:
73%

Kényelmes, pamut. Cicanaci, vagy melegítő gatya, trikó, pulcsi, zokni (én mindig fázom).

Nyáron pamut sort, akármilyen felső.

Minden nap másik,felső max 2x veszek fel (nem nyáron), gatya is 2x,3x max. Elhasznált ruha

kuka.

febr. 4. 15:32
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Bármilyet, úgy nézek ki itthon, mint egy csöves. De kilyukadni nem nagyon szoktak a ruháim, úgyhogy ilyen szerintem nincs (zoknik kivételével de azokat kidobom), meg ami koszos azt sem veszem fel (úgy értve, hogy van amikor leeszek egy világos felsőt valami olyan szósszal ami nem jön ki mosással sem, akkor az kuka) már, de amúgy az összes itthoni ruhám az, amit utcára már nem veszek fel (kivéve 1-2 leggings amit direkt itthonra vettem) de otthon úgy kombinálom őket, mintha kukában találtam volna ezt-azt. Pólót meg bugyit egyszer szoktam felvenni, a többi dolgot ahogy épp jónak érzem.
febr. 4. 15:33
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

Szakadtat, lyukasat még otthonra sem, mivel nem érezném jól magam benne és mi van, ha jön valaki?! :)

Kis kopás még belefér, ha egyébként kedvenc darab.

Fontos.

Fontos a jó közérzet.

Szekrényben, széken tartom.

Leggings + felső (póló, szab. pulcsi).

Isten áldja a leggings feltalálóját, mert a legkényelmesebb nadrág! :D

febr. 4. 15:42
 16/21 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező!

Nem privizek.

Mit értesz kevésbé előnyös ruhán?!

Az ember olyat vesz fel otthonra, amiben kényelmesen és jól érzi magát, ha te pl. pelenkában vagy síoverálban, akkor xard le, hogy más mit gondol! :)

febr. 4. 15:50
 17/21 A kérdező kommentje:

Én sem írok senkinek, és nem is válaszolok privátban.

Nekem is írnak néhányan, elolvasom, törlöm.

febr. 4. 16:22
 18/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem hordanám utcára azt, amit itthon, mert teljesen más a stílus.

Elmenős nadrágom egy darab sincs, csak szoknyákat meg ruhákat hordok az utcán, A vonalút, ami majdnem nyakig felér.

Itthon meg feszes leggings, feszes top/camisole. Semmi nem koszos. A lyuk más téma. Sok H&M-es, New Yorkeres pulcsim lesz érthetetlen helyeken lyukas (has/hát közepe), azokat megtartom itthonra vagy ha nagyon fázok este, akkor felveszem alváshoz.

Leggingst 2 napig hordom, a szárítóra teszem, felsőt naponta cserélek.

febr. 4. 17:50
 19/21 Metionin ***** válasza:
45%
Sport leggings, póló, nagy hidegben pulcsi is. Nem szakadt, a leggingseket direkt itthonra veszem, a pólók és pulcsik használva vannak utcára is. Akkor cserélem, ha beleizzadok, főzés miatt beleivódik a kajaszag, ha valamivel leöntöm stb. Nekem ez fontos, hogy otthon is viszonylag okésan legyek felöltözve, mert általában otthonról dolgozom és nem érezném magam jól reggeltől estig kinyúlt vagy szakadt cuccban. Van egy-egy tárolóm az utcai és az otthoni ruhának is, amibe berakom ami egyszer volt rajtam, így már nem szekrénytiszta de nem is szennyes.
febr. 4. 20:14
 20/21 anonim ***** válasza:
76%
Itthon legtöbbször leggings pólóval.
febr. 5. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!