Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vinteden tényleg ennyire nem...

Vinteden tényleg ennyire nem éri meg eladni?

Figyelt kérdés

Csomószor látom, hogy az emberek 1-2 ezer forintért de van hogy még annyiért sem hirdetik az eladni kívánt tárgyaikat, ruháikat stb stb.

Én is feltettem dolgokat igaz eddig csak ékszereket, körmös cuccokat stb. Viszont pl az ékszer is több mint 10 ezer forint volt, 5 ezerért van feltéve de senkinek nem kell vagy alkudni akarnak belőle. Soha nem használtam, gyönyörű, valódi ezüst ékszer, nem fogom két ezer forintért eladni. Végig dobozban volt, gyönyörű állapotban van. Szerencsére nem kenyérre kell a pénz, tehát nem sürgős az hogy vigyék már el, de úgy vagyok vele nagy helyet nem foglal, ha ennyiért nem kel el akkor inkább marad nálam. Szerintem tök jó kis oldal lenne, de azt tapasztalom, hogy annyira extrán olcsón megy minden, ami annak jó aki esetleg ezekre tart igényt stb stb, de számomra ilyen drága és márkásabb termékekkel lehetetlen érvényesülni. Mivel nekem 2 ezer forintot az sem ér meg hogy elsétáljak az automatáig. Ruhákat is terveztem feltenni szinten vannak nacik amiket sose hordtam és újonnan 10 ezer forint voltak. De kerestem hasonlót szintén 2 ezer forintért van feltéve. Más helyen pl marketplace meg utálok hirdetni mivel annyi csaló ír, meg olyan típusú emberek, hogy szörnyű.

2024. jan. 14. 09:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A bolhapiac ilyen. Ahogy egy uj cuccot kihozol a boltbol, rogton bukod az afat (27%), es a fele erteket, mert nem uj. Te sem fizetnel egy bizonytalan eredetu es allapotu dologert 90%-ot, mert annyiert mar majdnem megveheted ujonnan. Ez ilyen.
2024. jan. 14. 09:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó az a pár száz forint.Most egy pólot adok fel 1400Ft-ért.Biztos volt vagy 13-14 ezer postaköltséggel,mert emlékszem,hogy rendeltem.Én azt nem értem,amikor valaki árában rakja fel,amikor most a webshopokban ugyanazt megveszem féláron.Inkább arra jó az oldal,hogy megszabadulj a kacatoktól,és lesz egy kis apród.Inkább megveszem a boltból a nadragot 15 ezerért,mint a vintiden a feléért.
2024. jan. 14. 15:31
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát én meg pont ellenkezőleg gondolkozok😅De úgy látszik akkor a vinted nem az én oldalam lesz😂
2024. jan. 14. 17:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor éri meg, ha már tényleg nem hordja/használja az ember, és csak porfogó otthon, csak kerülgeted a szobában, csak foglalja a helyet. Akkor már jobb 1-2 ezerért eladni, mint a kukába dobni, vagy még ott hagyni a szekrényben porosodni 10 évig. Nyilván tök jó lenne mindent magasabb áron eladni, és nem 1-2 ezerért, csak úgy meg a kutyának sem kell. :/ Én azokat szoktam Vintedre felrakni, amelyektől valamilyen módon úgy is megválnék, és ha esetleg akár csak pár ezret kapok érte, az mégis csak jobb, mintha semennyit sem kaptam volna. Pl. most is, van olyan pár cipőm, ami rám nem jó, és simán érnének így is használtan 8-9 ezret, jó állapotúak, de még 3-4 ezerért sem kell a kutyának sem, az én lábamra pedig nem jó, szóval semmiképp sem tartanám meg őket, de még egy ideig próbálkozok Vinteden, hátha valamennyiért elkel, mert na, úgy sem tudom használni a cipőket. Szóval na, most sokszor akik pár száz forintért árulják a holmijaikat, ők is így vannak vele: vagy megválik tőle ingyen vagy megpróbál egy kis aprópénzt keresni vele.
2024. jan. 14. 19:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam ruhákat felrakni. Jó állapotban és megkíméltek. 3-4 ezer forintért szokták megvenni. Amit, már pár éve nem hordok és szép, jó állapotban van nem dobom ki. Valakinek biztosan tetszik. Az automata útba esik. Aztán, volt olyan is, hogy csak 7-8 hónap után vettem ki pl. 20 ezer forintot. Nem vagyok megszorítások. Viszont, 1 tankolás elég.
2024. jan. 14. 20:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
*megszorulva
2024. jan. 14. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, sajnos jobbára a márkás, új, címkével ellátott dolgok kelendőek.
2024. jan. 14. 20:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Én meg pont azt tapasztalatom, hogy inkább a nagyon olcsó használt pár száz forintos dolgok. Igaz én ruhákat nem hirdetek pont ezért, mert amennyiért én eladnám azt a soha életben nem hordott márkás nadrágot pl annyiért senki se venné meg. De amiket hirdetek termékek fentebb írtam szintén márkásak, sosem használtak és mégsem jelentkezik senki sajnos. De azóta meghirdettem őket Facebook csoportokba amik pontosan az én termékeimre vannak kitalálva. Szóval ott talán könnyebb lesz
2024. jan. 14. 21:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#8. A címkével ellátottakra ugranak.
2024. jan. 15. 00:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol mindegy, mit hirdetsz, ha nem 1500 alatt adod nem fognak annyira raugrani. Arra rarak meg a vinted is meg a postakoltseg is rajon, a ketto egyutt majdnem megegyszer annyi.
2024. febr. 6. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!