Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vinteden miért nem tudok eladni?

Vinteden miért nem tudok eladni?

Figyelt kérdés

Hibátlan, sőt nem egy esetben címkés új ruhákat is hirdetek pl. mert kidobtam a blokkját és így a az üzlet nem veszi vissza.

1000-2000 forintokért hirdetek.

Van amelyiket alig nézik meg. Másikat már vagy százan de semmi.

Az eredeti ár kevesebb mint fele de van hogy negyede!

2023. júl. 28. 12:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Esetleg privátba küld el a profilod linkjét/nevét és mondok véleményt. Pl. sokan nem fotóznak előnyösen vagy ilyensmi, ezek pedig sokat számítanak.
2023. júl. 28. 12:41
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is küldd el légyszi, látatlanban nehéz megmondani

Vannak általános trükkök, amiket érdemes bevetni, de nem csak ezen múlik, eladod-e a dolgaid vagy sem

2023. júl. 28. 13:00
 3/16 anonim ***** válasza:
76%

Rosszak a képek

Túl kis méretű ruhák

Azt hiszik hogy hibás, azért olcsó

2023. júl. 28. 13:01
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Annak , aki megveszi, a postaköltséget is fizetnie kell, ami kb 2.000,- Ft, így egy 1.000,- Ft-os ruha neki 3.000,- be kerül - ezt is kalkuláld bele.
2023. júl. 28. 13:07
 5/16 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon sokat számít egy jó fotó és a méretek. Mi barátnőkkel közös profilt csináltunk. Valaki cuccai rendre nem mentek el. Megváltiztattam a kezdőfotót és fotóztam mindent mérőszalag nellett is és hamar elment kb a negyede annak is.

Pl egy felsőt jobb hirdva vagy akasztva. Nadrágot is jobb hordva vagy felukrol kiteritve, egyik szarat visszahajtva stb.

De ha elkuldod a profilodat, szivesen mondok en is velemenyt

2023. júl. 28. 13:23
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Leértékelések vannak, új cuccokat kapok ennyiért most kb. bárhol, vevővédelem, szállítás meg macera nélkül. Hacsak nem 10ezres ruhákat adsz ennyiért, a kutya nem fogja megvenni most.

Hó végén amúgy sem pörög a vinted, ezt is vedd hozzá. Talán fizu után többen érdeklődnek.

De lehet csak nem átlagosan trendi, közepes méretű ruhákat árulsz, vagy tényleg rosszak a fotók.

Igazából vintedezni csak úgy érdemes itthon, ha mindegy, hogy mikor adod el.

2023. júl. 28. 20:18
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Én is megnézném a profilodat, ha átküldöd. :)

A többiek mondtak véleményt?

Én több fb csoportban benne vagyok, rengetegen panaszkodnak, hogy most nem megy az eladás. De amúgy tényleg, bemész egy plázába, és 1000 ft-ért hozzádvágják az új dolgokat. Ma megtetszett egy nadrág, 800 Ft volt, filléres tétel. De vevővédelem + postaköltség, magyar eladótól ez több, mint 2000, lengyeltől meg majdcsak 3000 ft. Hát kihagytam.

Olcsó dolgokat nem éri meg venni, nem akarok + 2000 ft-ot fizetni a szállításért, pedig a lengyelek tök jó márkás dolgokat tesznek fel olcsón.

Amikor viszont drágább dolgot veszek, pl az első vételem egy 18 ezres cipő volt, amit évek óta kerestem, na annál egyáltalán nem érdekelt a +1600 ft.

+ még azt vettem észre, hogy a nagyobb méretek gyorsan elmennek. Volt pár XL-es cuccom, hamar elvitték őket. Szép, csinos darabok, jó minőségben. Egyszerűen kevesebb a választék akkora méretben. Míg egy S-M méretben akkora választék van, hogy feltöltöd, és 10 perc múlva már a 3. oldalon van, vagy még hátrébb. És nem nézegeti mindenki egész nap, mert nincs rá ideje.

2023. júl. 30. 16:56
 8/16 anonim ***** válasza:
7-es: nem, senkinek se küldött linket vagy felhasználónevet
2023. júl. 30. 18:29
 9/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Honnan tudod, hogy senkinek sem küldtem?

Amúgy valóban nem, viszont a tippeitek mentén minden hirdetést töröltem és új fotókkal (amik mellett centi van, hogy látszódjon hossz, bőség, stb...) feltöltöttem újra mindent.

Meg azóta sem vettek semmit, de hátha.

Egyébként a fotók szerintem eddig is jók voltak, eleje, hátulja minden ruhának látszott. Mindkét oldalról minden részlet.

Ami az árakat illeti.

Nos, azért 2000 ft alatt új (főleg címkés) rövidnadrágot vagy inget csak nem akarnék már adni. Szerintem érthető.

Használt, de kiváló állapotú esetén 1000 ft-os árat adtam meg. Annál lejjebb tényleg hova?

Máshol azt olvastam, hogy reális áron kell hirdetni akkor elkel. Én úgy látom, hogy reális ár alatt kel el vagy úgysem.

A vevővédelmi díj kb. 10% ahogy nézem.

A szállítás 799 ft-tól indul. Ez így kb. egy ezres.

Nem több ezer plusz költség, ahogy valaki írta.

2023. júl. 30. 20:01
 10/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem sem küldtél, és én nem #8 vagyok

Mit jelent a reális ár? Én csomó mindent árulok 1000 Ft-ért (vagy kevesebbért) és nem viszik, csak kedvencelgetik

2023. júl. 30. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!