Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vinteden miért nem tudok eladni?

Vinteden miért nem tudok eladni?

Figyelt kérdés

Hibátlan, sőt nem egy esetben címkés új ruhákat is hirdetek pl. mert kidobtam a blokkját és így a az üzlet nem veszi vissza.

1000-2000 forintokért hirdetek.

Van amelyiket alig nézik meg. Másikat már vagy százan de semmi.

Az eredeti ár kevesebb mint fele de van hogy negyede!

2023. júl. 28. 12:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

Hát, megmondom őszintén, 2000 ft-ért már rá sem kattintanék egy rövidnadrágra.

1200-1500 körül töltöm fel a nyári ruhákat, őszi 3/4-es ujjú ruhákat.

Új pufikabátot 1500-ért.

Kis női felsőket 800-900 körül. A szebb, különlegesebb darabokat viszik.

A többit nem. Amúgy bemész egy turiba, és ezeket meg lehet kapni ugyanaennyiért, szintén tök jó állapotban, és nincs + 900 meg 1600 ft a szállítás.

Írod a 799-es szállítást, hát ez is mától feljebb ment. :/

Szóval ha venni akarok egy felsőt, sőt nadrágokat látok 500 ft-ért, vevővédelemmel mondjuk 900, magyar eladótól szállítással 1800, lengyeltől meg 2500. Azért ez durva, nem?

Nem fog elmenni a rövidnadrágod 2000-ért, mert a magyarnak is kb 3300 ft, a lengyelnek meg 4000 ft-ra jön ki, és a boltban olcsóbb, augusztus már nyár vége sajnos.

Egyébként nem értelek. Nem az a célod, hogy hirdesd a ruháidat? Hogy minél többen lássák, minél több emberhez eljusson? Ez egy névtelen oldal, senki nem fog felismerni, mit titkolózol? Vagy szégyelled a dolgokat, hogy vadidegennek nem mutatod meg, de egy másik portálon a vadidegen keressen rá és vegye is meg? Aki itt vintedes kérdésre válaszol, az vinteden is jelen van. Nem az lenne a cél, hogy valaki beleszeressen, és lecsapjon rá, mert jó a mérete, és pont ilyet keres? Akkor meg nem az a jó, ha minél többen látják? Esküszöm nem értem, mire gondolnak ilyenkor az emberek.

Szerintem rejtsd is el a hirdetéseidet, hogy csak te lásd, és várd a csodát.

2023. aug. 1. 19:50
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Szaré húgyé vesznek mindent. Új címkés H&M ruha 3000.- Ft-ért csak nézték. Levittem 1000-re és 3 másodperc alatt megvették
2023. aug. 4. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
87%

Túl drágán adod kérdező. Mivel az emberek 80 százaléka annál olcsóbban adja, ezért inkább azt veszik. Most adtam vadiúj 18 ezres magassarkú szandit 1670 ft-ért. Mert ez pont 1670 forinttal tobb mintha 4000ert hirdetnem es senki nem venné meg

Ami csak also vagy csak felso az 1000 vagy alatta. Ami egyberuha az max 1500, blezer kabat max 2000. Cipo max 2000

Ennel tobbert barmit eladni nagy szerencse kelll.

Egyszer vettem ruhat 8000ert de azt evek ota kerestem, azt a markat, azt a szabast, es sehol nem.lehetett kapni, gyorsan megvettem. De az ritka.

Es a legelso foto szamit kb 50 szazalekban az 40ben es a tobbi 10 a tobbi. Ugy kell nezned h te arra a nyitokepre rakattintanal e

2023. aug. 4. 23:06
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

12-es:

A legtöbb oldalon megtalálható ruhadarab nem egyedi. Kis kereséssel ráakadsz más eladóknál is akár harmad annyiért is. Nem én vagyok a hülye, ha megveszem az olcsóbbat ami neadjisten még jobb állapotú is mint a tiéd.

Nekem az a brutális amikor egyesek feltöltenek termékeket és nem nézik meg, hogy másik az adott darabot mennyiért tették fel. Nagyon sok H&M-es kiváló állapotú ruha fennvan ezer forintért. Akkor minek vegyem meg többért?

2023. aug. 5. 05:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért még mindig megéri a vinted. Egy alap üzletben már egy gatya 6-10 e ft. Ha felteszed 2000-ért és rámegy még minden akkor is legyen max 3500 ft. Most ebben mi a drága?

Ma vásároltam pl 2 lengyel eladótól is 15 000 ft értékben. De ebben benne van 2 db farmer gatya, 1 elegáns nadrág, egy hozzá illő top, egy őszi kabát, egy nyári ruha és egy képkeret. Az egyik gatyát ráadásul 4000-ért árulta a csajszi, de az online ára 12 000 ft, szóval még így se adta drágán.

2023. szept. 22. 01:21
 16/16 anonim ***** válasza:
51%

Persze, hogy megéri. Sokan használják, felteszik, amit kihíztak, kifogytak.

Én is megcsinálom azt, hogy ha megtetszik valami, rákeresek konkrétan arra, lehet sok idő végigpörgetni a találatokat, de van időm. És 99%-ban megtalálom olcsóbban.

3-4 ezer ft-ot egy rövidnadrágért sosem adnék.

Basszus, voltam kabátot nézni több helyen a városban, egy kínaiba is betévedtem. Kis rövid átmeneti kabát 9-12 ezer. Vinteden 1500-3000 körül van egy csomó.

2023. okt. 28. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!