Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem tudok eladni semmit...

Miért nem tudok eladni semmit Vinteden?

Figyelt kérdés

Már felraktam több ruhát is, de nem kelnek el, megtekintés sincs egyiken sem.

Nem tudom hogy ez miért van, 1000 forint körül rakok ki mindent, és nem értem, miért nem kelnek el

2023. aug. 3. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert Vinteden is annyi ruha fel van töltve, mint a fene. Egyszerűen minden kategóriában rengeteg ruhadarab van, és lehet hogy a tiéd is elveszik a tömegben, ezért nincs rajta megtekintés.
2023. aug. 3. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem elég figyelemfelketőek a termékfotóid. Egy igényesen beállított jó minőségű fotó nagyon sokat segít.
2023. aug. 4. 09:25
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
1000 forintokért miért érdemes vele kinlóni?
2023. aug. 4. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Mert nem érnek 500-at sem.
2023. aug. 4. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtekintés sincs akkor valószínűleg a nyitókép rossz. Legyen fényes, legyen közélen, látsszon minden.
2023. aug. 4. 23:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ezer alá célzom be az árat, sok mindent kb 4-500 Ft-ért tettem fel. Plusz állítottam be csomagkedvezményt, így szívesebben vásároltak többen is.

Plusz nagyon számít, hogy tényleg jó fotót tölts fel a darabokról. Ne legyen szöszös, jól látszódjon, ne legyen agyongyűrve stb.

2023. aug. 5. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Még valami, a különlegesebb darabokat érdemes lehet drágábban árulni, mert úgy is elviszik..de a sima, semmi extra felsők, nadrágok árát én is lejjebb vittem, mert az elején nagyon nem keltek el.
2023. aug. 5. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!