Mi lehet a baj, hogy a Vinteden alig tudok eladni pedig olcsón jó termékeket hirdetek?
Olcsón, jó termékeket hirdetek. Újakat vagy kiváló állapotúakat. Egyik-másik nagy márka ráadásul, de így sem megy.
Ha gondoljátok privátban elküldöm a profilom nevét.
Köszi!
Használj sok #-et, tölts fel sűrűn termékeket, adj részletes leírást, mérd le az adott darab hosszát stb..
Ezek segítségével könnyebben el tudsz adni.
Én pl úgy szoktam, hogy ha van pár összegyűlt eladó cuccom, nem teszem fel egyszerre, hanem naponta egyet-kettőt
Nálam is ugyanez a helyzet sajnos, pedig olcsón árultam eddig szinte mindent 395 ft-tól max 2000 ft-ig. Kivéve egy-két drágább dolgot. Hébe hóba eladok csip csup 400 ft-os dolgokat. Na most ebből elegem lett a drágább cuccokat lejjebb vittem és aztán fogtam mindent megdupláztam. 2 terméktől megy a 20%-os kedvezmény, 5-től már az 50%. Olcsón se viszik el, úgyhogy nem érdekel ha drágálják. Aki kevesebbet akar venni majd lealkudja magának.
Szerintem alapvetően a kommunikáció hiánya a gond ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!