Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyiért tudnám eladni...

Mennyiért tudnám eladni reális áron ezt a cipőt (Vinteden)?

Figyelt kérdés

[link]

Idén vettem ugyanennyiért, kétszer volt rajtam. Nem szívesen veszítenék rajta ezreket, csak már újonnan is túl van árazva. 10.000-ért szerintetek esélytelen?

2023. okt. 3. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy 10.000-ért meg veszik, mert ha teljesen újonnan 14.000 akkor már nem nagyon oszt-szoroz. Én olyan 8000.-ért tenném ki, de megpróbálhatod 10-ért max ha nem viszik, lejjebb viszed az árát
2023. okt. 3. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább 4-5. Visszavinni nem tudod?
2023. okt. 3. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát 10000 ft + a vevőnek még rámegy a szállítási díj plusz az a vevővédelmi cucc, és akkor az már 11 ezer környékén van.. hát őszintén, én inkább megvenném újonnan 14-ért, mintsem 11 ezerért Vintedről rendelgessem. Egyszerűen kényelmesebb, megbízhatóbb, nem ér meg ennyi árkülönbséggel Vintedről rendelni. Szóval hát na, szerintem se annyira esélyes a 10 ezer, de megpróbálhatod, max. alkudnak.
2023. okt. 3. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Esélytelen hogy 10.000-ért elmenjen. Szerintem örülj ha 5000-ért elviszik egyáltalán. De persze attól még próbálkozhatsz drágábban kirakni.
2023. okt. 3. 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!