Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen az öltözködési stílusod?

Milyen az öltözködési stílusod?

Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 07:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon elegáns. A hétköznapokon is úgy járok, mint más az év végi céges vacsorára.
2023. dec. 21. 06:58
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Hasonlóan, mint az előző.

Szoknyák, egyberuhák, különleges felsők, magassarkú. Hétköznap is.

25/N

2023. dec. 21. 07:33
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Régen:

Utcán főként farmernadrág (kék, fekete), póló, tenisz ingpóló, néha laza ing. Hidegben + kardigán, pulóver, farmerkabát, átmeneti kabát (kedvencem a barna, homokszínű, sötétkék), téli dzseki, kötött sapka, sál, esetleg kesztyű. Spotcipő, télen bakancs. Nyáron melegben szövet rövidnadrág is játszott. Vagyis, mondhatom jellemzően lazán, sportosan öltöztem.

Harmincas éveimben átszoktam a konzervatívabb stílusra:

Szövetnadrág, chino nadrág, alsó póló, konzervatív vagy lazább ing, konzervatívabb kardigán, sportzakó, zakó, öltöny. Átmeneti kabátból lazább szafari parka, vagy elegánsabb fekete parka és van egy kivehető bélésű esőálló dzsekim is, amit sportos öltözékhez nagyon szeretek. (a legkeményebb erőst is bírja, de téli hidegben, hóban is kiváló) Zakó, öltöny esetén ballonkabát átmeneti időben, télen modern, elegáns szövetkabát (lóden). Van kettő autós verzió (fekete, szürke) és egy 3/4-es fekete. Mindegyik magas begombolható nyakkal, nem kedvelem a nyitott mellkasú verziót. (Egyiknek még becipzározható, kivehető állkardigán mellbetétje is van, így nem szükséges sál hozzá.) Hol kötött sapkával, hol barrett sapkával, kötött vagy selyemsállal, kötött vagy bőrkesztyűvel.

Cipők vegyes képet mutatnak a sportcipőtől az utcai bőrcipőkön át az elegáns bőrcipőkig. Télen bakancskedvelő vagyok, terepverzió vagy elegáns, ami éppen megy a ruházathoz. (pl. Dorko, Fila, Nike, Gallus, Timberland, Columbia)

Táskák esetében nálam a Samsonite viszi a prímet. Hátizsák kedvelő vagyok, még irodai tekintetben is. Harmadik samsonite hátizsákomat hordom, de előző kettő is megvan. Egyik cipzárcserére szorul, másik viszont tökéletes állapotban van szinte, ám kisebb (15") a jelenleginél, ami 17 colos notebook rekesszel bír, amely széltében bővíthető, így majd a végtelenségig elnyeli a holmikat. Sporthoz, túrázáshoz ezer éves Reebok oldal és Benetton hátizsák van, melyek akár az újak olyan állapotban vannak.

Fehérnemű tekintetében kizárólag boxer, sztreccs vagy laza, utóbbi főként meleg időben. Inghez pamut slim fit alsó pólót veszek mindig, ez a trükk nagyon bevált izzadság ellen. (nem vagyok nagyon izzadós, de hosszú munkaidő, program esetén, főként nyári melegben kiváló megoldás) Trikót ki nem állhatom és ilyen jellegű értelme sincs! Márkát tekintve, Dedoles, Lee Cooper, Bonprix, Atlas for Men.

Ahogy mondani szokták, nem vagyok gazdag, nem szórom a pénzt, így nem tehetem meg, hogy pocsék minőségű termékeket vásároljak, újra és újra, ezért minőségállókat választok. Cipők esetében pedig az egészségem is szempont, hiszen rossz minőség nagyon sok problémát képes okozni. Ruhából ezért nem veszek fel műszálasat, főként bőrrel érintkező darabok esetében.

2023. dec. 26. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a színekben nem vagyok konzervatív férfiként. Fekete ruhát nem szeretek hordani mert sapaszt és kényelmetlenül érzem magam benne. Télen a farmer és a bokacsizma nyugodtan lehet farmer, de a kabát ami ilyenkor hangsúlyos, mogyoróbarna, fehér, zöld, szürke és narancssárga szövetkabátom, zöld, metálszurke pufikabat. Fontos hogy a nadrágom neutrális színű és a sal, sapka is illik ehhez.

Telen nekem fontos hogy a kabát minimum a terdemig érjen, mert nem olyan jó a hidegben ha csak derékig ér a kabát.

2023. dec. 26. 15:24
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es vagyok marmint telen a farmer és bokacsizma lehet fekete*.
2023. dec. 26. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!