Miert nem találom a stílusom?
Figyelt kérdés
Hordtam mar szűk farmert,bőt,szakadtad,melegítőt,cicanadrágot,pulcsikat,bo polokat, haspolokat,szoknyakat, vettem adidas cipot,converet,nikeot, hordtam a a hajam kiengedve, kivasalva,begöndörítve,felkötve de úgyérzem semmi nem áll jól, nem erzem magam jól semmiben. 170 cm vagyok, 50 kilo. A combjaim viszonylag nagyok a derekam vékony. Mindig ha kiprobalok valamit újjat, megkérdezem róla a legőszintebb barátnőm es eddig nem sokszor tetszett neki barmi is rajtam.. Hogy találhatnám meg végre hogy mi illik hozzám?2023. máj. 7. 20:23
1/6 anonim válasza:
Ha ennyire bizonytalan vagy, akkor keress fel egy stilustanacsadot.
Ő javasol a színtípusodnak testalkatodnak megfelelő ruhákat.
2/6 anonim válasza:
Nekem sokat segítettek a filmek, sorozatok és a kedvenc zenéim, vagy akár a hobbijaim. Nagyon jó inspirációt forrás az ilyesmi.
Gondolkodj el rajta, hogy mit szeretnél üzenni a megjelenéseddel, hogy milyen hangulatot akarsz árasztani.
3/6 hosszúhajú válasza:
a barinődnek nem sokszor tetszett? és neked? mert az lenne a lényeg hogy magadat kifejezd, nem a másoknak hogy jön be. nem lehet hogy ez befolyásol téged?
4/6 anonim válasza:
Sajnos nincs alakod ezekhez a ruhákhoz. Marad az otthonka!
Vannak egész jó,szép mintás darabok.Szellősek és kényelmesek.
5/6 ívy1 válasza:
Ahogy leirtad az alakod, azt gondolom hogy, olyat kellene ami alul optikailag vèkonyít. Erre a cicanadrág jó, de csak sötèt színű,a kicsit magasabb sarkú cipők is látványra nyújtsák a lábat. Felülre talán a mellig szűk, alatta bövülő felsőket javasolnèk.
6/6 anonim válasza:
Biztos van kedvenc zenei stilusod. Ott van a stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!