Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok! Szerintetek milyen ez...

Srácok! Szerintetek milyen ez a kabát?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem,mert 90 ezerbe kerül és jól meggondolom megvegyem vagy sem..:)

Esetleg van valakinek Wellensteyne kabátja?

[link]

2010. okt. 20. 20:44
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszik a kabát.

F

2010. okt. 24. 19:42
 52/55 anonim ***** válasza:
nekem tetszik a kabát, jól tetted, hogy megrendelted.
2010. okt. 24. 20:06
 53/55 anonim ***** válasza:
ahogy néztem nem rosz, bár az anyagáról nem találtam semmi leírást, biztos valami speckó, bár nemhinném, hogy Gore-Tex, akkor kitették volna.Pedig a Gore az egyik legprofibb anyag 250euró alatt nincs is ilyen anyagú kabát pl. Nemrég vettem én is 200euróért ameriaki márkájú kabátot, és hát eléggé meg vagyok vele elégedve. Azért itt már komolyabb elvárások vannak, amiket tudnak is az ilyen drága kabátok. Pl az enyém kétrészes, 17500mm vízállóság, csak úgy pereg le róla az eső. Szal azt mondom, ha sok évre kell, és kell a 100%-os megbízhatóság, pl. magashegységi túrázás, vagy egyéb extrém esetek, akkor érdemes beruházni, mert ezek tényleg KABÁTok.
2010. okt. 24. 21:11
 54/55 A kérdező kommentje:

Utolsó köszi.

22000mmig vizálló,szakadás álló kabát(nyilván normális határokon belül),ejtőernyős kabátról lett mintázva,béléses, zipzárokra kb 50 év garancia van,koszlepergető anyag,lélegző antiallergén,még nagyon sokat mondtak róla,magyarul a márkának nincs leirása,de oroszul találtam.Szóval technikai adatai nagyon jók,a boltban kaptam akciót is,mivel egyszerre kettőt is veszek majd.Csak kiváncsi voltam a férfiak véleményére a külsejével kapcsolatban:)

2010. okt. 24. 21:33
 55/55 anonim ***** válasza:

azért mondom, ennyi pénzért sz@rt nem osztogatnak. Vízállóság brutál, és ami talán mégfontosabb,hogy lélegző anyag. Belinkelem a sajátomat [link]

Igazából én magashegységi túrára vettem, de nem volt 400 euróm egy Gore-Texeset venni. Nagyon szeretem, kivehető a polár belső, és nagyon kényelmes. Sál abszolúte nem kell, olyan magas a nyaki része. Télen és ősszel is használom utcán. Biztos te is meg leszel elégedve a tieddel, jó használatot hozzá!

2010. okt. 24. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!