Srácok! Szerintetek milyen ez a kabát?
Csak azért kérdezem,mert 90 ezerbe kerül és jól meggondolom megvegyem vagy sem..:)
Esetleg van valakinek Wellensteyne kabátja?
Utolsó köszi.
22000mmig vizálló,szakadás álló kabát(nyilván normális határokon belül),ejtőernyős kabátról lett mintázva,béléses, zipzárokra kb 50 év garancia van,koszlepergető anyag,lélegző antiallergén,még nagyon sokat mondtak róla,magyarul a márkának nincs leirása,de oroszul találtam.Szóval technikai adatai nagyon jók,a boltban kaptam akciót is,mivel egyszerre kettőt is veszek majd.Csak kiváncsi voltam a férfiak véleményére a külsejével kapcsolatban:)
azért mondom, ennyi pénzért sz@rt nem osztogatnak. Vízállóság brutál, és ami talán mégfontosabb,hogy lélegző anyag. Belinkelem a sajátomat [link]
Igazából én magashegységi túrára vettem, de nem volt 400 euróm egy Gore-Texeset venni. Nagyon szeretem, kivehető a polár belső, és nagyon kényelmes. Sál abszolúte nem kell, olyan magas a nyaki része. Télen és ősszel is használom utcán. Biztos te is meg leszel elégedve a tieddel, jó használatot hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!