Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok! Szerintetek milyen ez...

Srácok! Szerintetek milyen ez a kabát?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem,mert 90 ezerbe kerül és jól meggondolom megvegyem vagy sem..:)

Esetleg van valakinek Wellensteyne kabátja?

[link]

2010. okt. 20. 20:44
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
76%

90 ezres kabát? degázvagy öcsém:D mi ilyennel szoktuk lemosatni a kocsit:D

yes,this is irony.

2010. okt. 21. 14:14
 42/55 anonim ***** válasza:
61%
vedd meg,a többiekkel meg ne foglalkozz,ne cseszd fel magad ezen ;)
2010. okt. 21. 15:20
 43/55 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek megrendeltem:D
2010. okt. 21. 16:18
 44/55 anonim ***** válasza:

Én nem szólok be neked meg semmi, ha tetszik, vedd meg(én semmi olyan különleges dolgot nem látok benne, hogy ennyit költenék rá, de láttam már bikinit is 30ezerért, ami akkor se ért volna annyit, ha két 20ezres van a melltartójában :D)

Na de a lényeg, amiért írok:neked megéri ez, ha elhagyod/ellopják/kiégetik/kiszakítod stb...?

(volt egy barátnőm aki 30ezerért vásárolt övet, én azt sem értettem, mivel abban sem volt semmi különleges)

2010. okt. 21. 17:03
 45/55 anonim ***** válasza:
45%
rendben megértettük mostmár mehet a tarkónlövés
2010. okt. 22. 15:32
 46/55 A kérdező kommentje:
a külsejéről alig kaptam véleményt,ezért emelem ki:)
2010. okt. 24. 17:59
 47/55 anonim ***** válasza:
Árától függetlenül nekem nem tetszik a kabát, egyáltalán nem az én stílusom. A pénzre visszatérve ha sok is van neked belőle és megengedheted magadnak akkor sem intelligens dolog ezt itt hangoztatni és mások orra alá dörgölni. Ha én megengedhetném magamnak akkor sem valószínű hogy vennék magamnak 90 rugóért kabátot mert egész egyszerűen nem ér annyit, szerintem. Ha neked van pénzed, tetszik a kabát akkor vedd meg és kész, ennyi a történet. A kemény beszólásokat azért kaptad mert senkiből nem vált ki túlzott szimpátiát az ilyen rongyrázás, ettől nem leszel jobb vagy különb ember a többinél.
2010. okt. 24. 18:37
 48/55 anonim ***** válasza:
kicsit gáz hogy 90ezerért veszed meg. inkább add nekema pénzt. :D amugy ugyanilyetkabátot találsz máshol is felennyiért ha már amúgy sem tudod mire költeni a pénzed
2010. okt. 24. 19:18
 49/55 anonim ***** válasza:
amúgy meg feleslegs emgvenne mert nem néz ki jól és nem divatos.. szoval mire föl ..
2010. okt. 24. 19:22
 50/55 anonim ***** válasza:
Tetszik de az ára nem...
2010. okt. 24. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!