Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok! Szerintetek milyen ez...

Srácok! Szerintetek milyen ez a kabát?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem,mert 90 ezerbe kerül és jól meggondolom megvegyem vagy sem..:)

Esetleg van valakinek Wellensteyne kabátja?

[link]

2010. okt. 20. 20:44
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

Őszintén vicces az,hogy azoktól irtozol,akik drága kabátot vesznekXD.Most ez kb olyan,hogy én irtózom azoktól,akik olcsó ruhában járnak.-.-

Lánynak,a kabát a fenekem feléig ér:) csak hosszabb ujja van,ezért tűnik rövidnek,erre én is figyeltem!:D

ez pl tényleg rövid:

[link]

2010. okt. 20. 21:03
 12/55 A kérdező kommentje:
Ha ecseryn találsz nekem ilyet 4ért eskű neked is veszek egyet.OK?
2010. okt. 20. 21:04
 13/55 anonim ***** válasza:
61%
gondolom elkényesztetett gazdag kis csitri vagy azt anyádék aládpakolnak mindent ...
2010. okt. 20. 21:07
 14/55 A kérdező kommentje:

utolsó,gondolom szegény mentálisan is szerencsétlen kis paraszt vagy,aki nagyon nagyon irigy.jajj te szegény.

képzeld igen gazdag vagyok.és hoppá még csak nem is a szüleimnek köszönhetően,hanem a diplomámnak és a nyelvtudásaimnak.

2010. okt. 20. 21:11
 15/55 anonim ***** válasza:
88%

Szia, a vesemedencés lány vagyok. :)

Hát ha tuti jó minőségű, kényelmes, meleg, és nem sajnálod rá a pénzed, vedd meg. De azért gondold át még párszor, próbáld fel többször, és vigyél magaddal barátokat-barátnőket, akik tudnak véleményt mondani.

Viszont utána ne hangoztasd hogy ez egy 90ezres kabát, mert ahogy itt is látod, a legtöbb emberből negatív reakciót vált ki.

2010. okt. 20. 21:15
 16/55 anonim ***** válasza:
Megint a vesemedencés lány vagyok, és hűűű, tök jó! :) Légy büszke a munkádra, a diplomádra meg a nyelvtudásodra! :) Ha a megvevés mellett döntesz, lepd meg magad vele karácsonyra, és hordd büszkén! :)
2010. okt. 20. 21:17
 17/55 anonim ***** válasza:
50%
rád ? irígy ?? ne nevettess
2010. okt. 20. 21:19
 18/55 A kérdező kommentje:

Aki ismeri a márkát,az tudja hogy alig van kabát 60 alatt..XD.

Dehogy hangoztatom.A másik hasonlómat is ellopták-.-

De amúgy,soha nem fogom megérteni,hogy egy kérdésre,ami a kinézetről szól meg esetleg tapasztalatokról miért oltogatnak,hogy ők ennyiért nem vennék meg stb,gondolom ha lenne sok pénzük nem biztos,hogy a jelenlegi márkákat hordanák továbbra is..=/

2010. okt. 20. 21:19
 19/55 anonim ***** válasza:
25%
külön gratulálok, hogy szerelem,szex témakörbe írtad ezt a fantasztikus kérdést.
2010. okt. 20. 21:20
 20/55 anonim ***** válasza:
én v ok az ecseris jövőhónapba mek kabit venni van ott 1 arab haverom megemlíthetem neki      bármit be tud szerezniami kell Mo-nbelül1-2 hét ha külföldről húzza le kb 2-5,3 hét
2010. okt. 20. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!