Srácok! Szerintetek milyen ez a kabát?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert 90 ezerbe kerül és jól meggondolom megvegyem vagy sem..:)
Esetleg van valakinek Wellensteyne kabátja?
2010. okt. 20. 20:44
1/55 anonim válasza:
Ha ennyi pénzért nem mosogat és még kávét se tud főzni akkor hagyd a fenébe.
2/55 anonim válasza:
Ennyi pénzt csak az a kabát ér, aki főz/mos/takarít helyetted, és a kölköket is hazahozza az oviból... Találsz ilyesmi kabátot jóval barátibb áron, ne vedd meg szerintem...
3/55 anonim válasza:
mit tud, ami ér benne ennyit?
a hegymászó v. technikai kabátok legalább speciális anyagból vannak, rettenetesen szigeteltek, vízállóak, lélegzők, szélállóak stb. ÉS EZ?
4/55 A kérdező kommentje:
Igazából a tetszik nem tetszik válaszok is kb megfelelnének:)
Egyrészt ilyesmit ilyen anyagból még nem láttam sehol.
Columbia,sherpa,heavy tools mind-mind gagyi és átázós,hiába irják rá a több ezer mmlitert igy is átázik pár óra esőzés után ez nem..meg amúgy is dizájnosabb,mint a többi kabát:)
Ez olyan kirándulos és minden napokra szánt kabátom lenne.
2010. okt. 20. 20:52
5/55 anonim válasza:
Jó a kabát tényleg!
De én azért máshogy mulatok...:)
6/55 anonim válasza:
90.000 egy kabátért ?... inkább add nekem jogsira
7/55 anonim válasza:
Ááá köcsöq kanadaiak !! nem vszem meg :@
8/55 anonim válasza:
Bár odavagyok a női ruhákért, pont a kabát hat meg legkevésbé. Azoktól meg kifejezetten írtózom, akik képesek ennyi pénz kiadni egy kabátért. Nekem az egész ruhám, az elsógatyától a cipőig, beleértve a pulóvert-kabátot, nem került feleennyibe.
9/55 anonim válasza:
Előre is bocsi, lány vagyok. Szerintem dögös, de eszméletlenül drága. Meg nekem rövidnek tűnik, félnék, hogy megfázik benne a derekam (volt már vesemedence gyulladásom, azóta csak hosszú pulcsi, hosszú kabát jöhet szóba).
10/55 anonim válasza:
te hülye vagy ecserin 4 ezerért megkapod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!