Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tornadresszt szokott még...

Tornadresszt szokott még valaki hordani tesiórán?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból kérdezem csak hogy van-e egyáltalán még valaki aki szokott ilyet hordani akár kötelező akár nem.

2023. nov. 19. 12:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 1-3. osztályig volt kötelező, ha jól emlékszem (2000-es évek közepe). Valahogy mindig egy egyberészes fürdőruhával azonosítottam magamon :D Nem értettem akkor sem, hogy mi a funkciója, lányoknak minek kell ilyen, de felvettük. Ma már a legtöbb iskolában nem előírás szerintem.
aug. 27. 13:29
 22/24 Poppy_99 ***** válasza:
Nekünk csak első és második osztályban volt kötelező (2006-2007). Fekete tornadressz fekete tornacipővel, hozzá fehér bokazokni vagy harisnya. Ráöltözni nem lehetett.
aug. 28. 18:23
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szoktam felvenni
szept. 12. 17:35
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam, de előfordult már párszor, mert nem volt nálam más: a többi cuccom mosásban volt, vagy otthon maradt.
szept. 13. 04:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!