Hogyan hordjam a leggingset hogy ne csússzon le a dresszemről?
Az a problémám hogy tesiórán szeretek tornadresszt viselni alá öltözetnek, leginkább a derekam miatt mert nagyon érzékeny a hidegre. Amikor meleg idő van akkor csak tornadressz van rajtam tesin és egy rövid nadrág, nem testhezálló, amit a derekánál mindig megkötök. Ez a lehetőség a leggingsnél nincs. A rövidnadrághoz már hideg van, mert a lábszáram sajnos nagyon fázós a melegítőnadrág meg nekem nem olyan kényelmes sportolásra mert abba belefülledek. Egy vékonyabb de elég vastag leggingsem van ahhoz hogy ne fagyjon szét a lábam, viszont dresszel együtt nem tudom hordani mert csúszik le rólam. Dressz fölé pólót nem szoktam felvenni mert teljesen feleslegesnek tartom.
A lényeg hogy valami praktikus megoldás kellene arra hogy oldjam meg hogy a dresszről ne csússzon le a leggings. Gumi övvel már próbálkoztam, de szinte semmit nem ér, más ötletre lenne szükségem.
Ne uccai leggingset vegyél hanem rendes edző nadrágot aminek van madzagja.
A legginget húzd fel először és arra rá a dressz.
De egyébként miért ragaszkodsz a tornadresszhez? Húzzál fel egy edző felsőt, vagy aláöltözőt. Aláöltözőkből van olyan, ami hátul direkt hosszabb egy kicsit, hogy ne fázzon a derekad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!