Tornadresszt szokott még valaki hordani tesiórán?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból kérdezem csak hogy van-e egyáltalán még valaki aki szokott ilyet hordani akár kötelező akár nem.2023. nov. 19. 12:55
11/24 anonim válasza:
Szoktam, de nem csak tesiórán hanem amúgy is
12/24 anonim válasza:
Már csak aláöltözőnek veszem ilyenkor, arra nekem ez tökéletes:)
13/24 anonim válasza:
igen viselünk, de nadrágot veszünk rá :)
14/24 anonim válasza:
mikor elővettem a tornadresszem, mindenki kiröhögött...de nem érdekel, számomra ez praktikus.
15/24 anonim válasza:
Jól tetted! Ők meg tehetnek neked egy szívességet...
18/24 anonim válasza:
Nem szokásom privát üzenetekre válaszolni, de most megteszem, mert láthatólag nem értette meg az 1-es válaszomat sem a privátozó, sem a lepontozók
"Vegyél vissza mert jelentem a választ... A szemérem nem prűdség.
Az nem prűdség, ha valaki szemérmes.
Ellenben a régi rendszerben kötelező volt az ilyen dressz. Ez szép és jó."
Nem azt mondtam hogy tornadresszt hordani prűdség! Hol írtam ilyent!? Sehol. Félreértetted.
Azt mondtam hogy magyarországon sok prűd ember van és emiatt nem divat annyira nyiltan hordani a tornadesszt. Sajnos ezek a prűd embedek a gyerekeiket is így nevelik, ergo már kislány korktól fújolnak a tornadresszre és nem szivesen hordják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!