Egy csinos 23 éves általános iskolai tanárnő vehet fel a munkába bőrnadrágot? Illik vagy nem szerintetek?
8 kommentre
óóó, pedig nagyon is érdeklik a fiúkat.... :)
tisztán emlékszem hogy 5-osztályba kerülésem óta rendszeresen fantáziáltam arról hogy milyen jól helyre raknám a tanárnőket akiket ott tudtam nyugodtan bámulni a tábla előtt. nem egyszer állt fel, szerencsére volt mosdó :P
és a többi fiú sem volt ártatlan. 1 osztályban csak osztársakról fantáziáltam, de 5-idiktől már a tanárnők is.
6-os
sajnos a lányok 14-15 éves kortól az összes haspólóban jár, és tényleg nagyon elveszik a fiuk figyelmét.
Fel, ha valódi bőr és nem ez a mostanában divatos műbőr, meg jól is áll, akkor miért ne. Egyáltalán nem jelenti azt, hogy a gyerekekkel akarnál kikezdeni és pedofil lennél.
Én a 90-es évek vége felé voltam általános iskolás. A német tanárnőnk (akkoriban szintén 23 év körüli lehetett) nagyon gyakran járt miniszoknyában és hosszú bőrcsizmákban. Emlékszem, hogy a fiúknak, majd kiguvadt a szeme. De senki nem botránkozott meg ezen. Fiatal, csinos, egyedülálló nő... miért kellene bokától állig zsákvászonba csomagolva járnia, csak azért mert iskolában tanít?! Nekem semmi bajom nem lenne ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!