Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A magyarok (Mind a 2 nem!),...

A magyarok (Mind a 2 nem!), miért nem tudnak öltözködni?

Figyelt kérdés

Én amit látok:

- "Jelmezek" Titkárnő, túrázó, sportoló, ... meg hasonló öltözékű emberek.

- "prostik" Nők vakolatnyi sminkkel, macskanadrágban,...

- "igénytelenség" Lenőtt haj, kinyúlt póló, töredezett körömfestés, szőrök, 3 számmal nagyobb öltöny, papucsban utcán,... és innen mindegy.

Ezek után, miért kezeljen FÉRFI szerepben egy férfit egy nő, és miért kezeljen egy nőt NŐ szinten egy férfi?

Mindenki jön ilyenkor a "Há' de nekem a büdös tornacipőm meg a susogós akényelme, oszt' mindenki kapkogya beflé, mer' van 3 diplomapapírom és 5M fizum!" vagy az "Én egyéniség vagyok!"...miközben 1:1, pont olyan fehér Nájki van a lábadon, 1:1 olyan telefon a kezedben, 1:1 olyan táska a válladon,...

2023. nov. 5. 11:41
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
30. Nem háborítana fel. Anno kiskoromban sok ilyen ruhában lévő nénit láttam..."stoppolni" az utak mellett. De érdekes, hogy apu sosem állt meg egyiknek sem. :(
2023. nov. 5. 17:24
 32/46 anonim ***** válasza:
95%
Nevetséges vagy...
2023. nov. 5. 17:28
 33/46 anonim ***** válasza:
92%

Az utcán érdekes módon senkitől nem kapok beszólást, itt viszont "nagyon bátrak" vagytok. Kösz hogy leprostiztál, gratulálok az őszinteségedhez. Ezzel együtt továbbra is fogom hordani mindazt, ami számomra kényelmes.

Amúgy mondták már neked, hogy egy hihetetlenül idióta gyökér vagy? Akkor most én mondom.

2023. nov. 5. 17:31
 34/46 anonim ***** válasza:
79%
Ha meg humorizálni óhajtottál kérdező, akkor egy nagyon ócska kis gyenge trollkodás sikeredett...
2023. nov. 5. 17:33
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azért a fellépés is sokat számít, ha vki balf.szkodik öltönyben, akkor garantáltan nem fogják komolyan venni csak azért, mert elegáns ruhában van. Nekem nincs gondom, ha vkinek olyan a stílusa, mint amiket linkeltél, nem néznek ki rosszul, de azt kéne elfogadni, hogy nem mindenki akar nap mint nap puccparádét rendezni, és a kényelmes cuccok is tudnak jól kinézni. Mindannyiunk életében vannak olyan alkalmak, amikor elengedhetetlen az elegáns viselet, de amikor nem, akkor hadd válassza már meg mindenki, miben akar lenni, és ne igénytelenezd, prostizd le… Egyébként meg a biztonsági őr a bankban öltönyben szerinted örül, hogy abban kell lennie? Valószínűleg nem, csak ugye előírás, dresscode van. De ott van szerepe, meg nyilván egy miniszterelnök is nagyobb tekintélyt kelt, ha nem hawaii mintás ingben, strandpapucsban beszél az ország gondjairól. Én viszont miért mennék bevásárolni tűsarkúban, blézerben, mikor cipekedni is szoktam, de amúgy is? Enélkül is kiszolgálnak.

Amúgy te hol láttál magánorvost öltönyben??? Elegáns cuccot úgy el tudok képzelni, ha mondjuk csak vmi konzultációról van szó, és ez a doki stílusa, de vicces lenne, ha a proktológus mondjuk öltönyben, nyakkendőben, kiglancolva turkálna fenekekben:-)

2023. nov. 5. 17:33
 36/46 anonim ***** válasza:
79%

"Amúgy te hol láttál magánorvost öltönyben???"

A kérdező legfeljebb ideggyógyász kezelőorvost látott, vagy ha nem, erősen javallott neki

2023. nov. 5. 17:37
 37/46 anonim ***** válasza:
69%
36-os: Ez jó, és igaz:-)
2023. nov. 5. 17:50
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek után miért kezeljen FÉRFI szerepben egy férfit egy nő,és miért kezeljen egy nőt NŐ szinten egy férfi?"

Az a helyzet,hogy sokkal nagyobb problémák miatt nem kezeljük egymást FÉRFI-ként és NŐ-ként.

Nincs önismeretünk,nincs elég önszeretetünk,nincs előttünk megfelelő apa minta,nincs előttünk megfelelő anya minta,tele vagyunk félelmekkel,traumákkal,rosszul kezelt agresszióval stb.Magyarországon nagyon sok ember mentálisan trottyon van.Nem azt mondom,hogy az öltözködés nem fontos.És amiket belinkeltél,azok valóban igényes,elegáns ruhadarabok.Csak szerintem előbb ezen gondolkozzunk el.Én egy nőt nőként kezelek,ha úgy tud viselkedni,az,hogy mondjuk farmer-póló-sportcipő van rajta,az másodlagos.Ha már öltözködés,akkor nekem az igénytelenség ennél lejjebb van.A papucs kinyúlt pólóval,meg susogós tréninggel utcára,az nekem sem túl kívánatos,ezt osztom.

2023. nov. 5. 20:58
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Pár kiegészítővel is fel lehet dobni egy alapruházatot.Inkább az egyediség a fontos.

2023. nov. 5. 23:17
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ember a praktikumra megy. Bemegy tömegközlekedéssel a suliba/melóba (vagy épp otthonról dolgozik), aztán max vásárolni, aztán haza. Délután sportolnak, kutyát sétáltatnak, gyereket játszóztatnak. Nem ismerkedni akarnak, nem állásinterjúra vagy étterembe mennek. Vagyis nyilván mennek néha oda is, de oda fel is szoktak normálisan öltözni az emberek. Abból az átlag olyan 16 évesen kinő hogy az öltözködésével akarjon kitűnni és egyedi lenni.

Én tök szeretek csinosan öltözködni, de nincs hova. Jelenleg itthon vagyok gyeden, bolton meg játszón kívül sehova nem megyek szinte. Röhejesen mutatnék a homokozóban olyan szettekben amiket linkeltél.

Az emberek az utcán az életüket élik. Nem ismerkedni akarnak vagy random emberekben jó benyomást tenni. Ismerkedni manapság vagy online szokás, vagy bulikban. Oda ki is szoktak öltözni sokan. Az hogy te az utcán akarnál ismerkedni a te problémád.

2023. nov. 6. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!