Az erkölcscsősz lányok hogy öltözködnek?
Figyelt kérdés
pl miniszoknyát, bőrnadrágot nem vesznek fel ugye?2022. nov. 13. 15:34
1/10 anonim válasza:
nekem volt ilyen barátnőm, többnyire hosszú szoknyában érezte jól magát.
(mondjuk igazából ilyenkor sem érezte jól magát, az ilyen típusokat ugyanis borzasztóan idegesíti, ha valaki érezhetően vonzóbb külsejű náluk, pont ezért erkölcscsőszök)
2/10 anonim válasza:
Neked mi számít erkölcscsősznek?
4/10 anonim válasza:
Nem tartom magam "erkölcscsősz"-nek, de még így se hordok miniszoknyát meg bőrnacit.
5/10 anonim válasza:
Na, de mi az erkölcscsősz? Nekem is mondta már ezt valaki, mert nem iszok, de gondolom, mindenkinek más.
6/10 anonim válasza:
#1-es vagyok. én olyasfajta embert értettem erkölcscsősz alatt, aki test, külső és szexualitás terén régimódi, a mai világban elavultnak és felszínesnek számító értékeket és nézeteket vall, gyakran meg is ragadja az alkalmat, hogy ezeket ki is fejezze, valamint fontos helyen van nála a másokról alkotott véleményében, ítéletében is.
7/10 anonim válasza:
Tehát ha én régimódi nézeteket vallok, de kussolok róla, mert nem érdekel, más mit csinál, akkor is az vagyok?
8/10 anonim válasza:
#7 szerintem nem. a csősznek ugyebár a mező feletti őrködés volt a feladata. el tudsz képzelni olyan csőszt, akit nem érdekel, hogy más mit csinál a mezőn?
10/10 anonim válasza:
Ugyan úgy mint a többi. Attól még, hogy egy csaj erkölcscsősz öltözhet akárhogy. Egy kirívóbb öltözékű lány is csőszködhet, és ítélheti el a prostikat, vagy azokat a személyeket akik megsértik az erkölcsöt. Ez rohadtul nem függ össze:)
Tehát, ha divatosan, talán egy picit kirívóbban öltözöl, ugyanúgy lehetsz erkölcscsősz! Ha valaki azt mondta, hogy nem az csak irigység, ne foglalkozz velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!