A magyarok (Mind a 2 nem!), miért nem tudnak öltözködni?
Én amit látok:
- "Jelmezek" Titkárnő, túrázó, sportoló, ... meg hasonló öltözékű emberek.
- "prostik" Nők vakolatnyi sminkkel, macskanadrágban,...
- "igénytelenség" Lenőtt haj, kinyúlt póló, töredezett körömfestés, szőrök, 3 számmal nagyobb öltöny, papucsban utcán,... és innen mindegy.
Ezek után, miért kezeljen FÉRFI szerepben egy férfit egy nő, és miért kezeljen egy nőt NŐ szinten egy férfi?
Mindenki jön ilyenkor a "Há' de nekem a büdös tornacipőm meg a susogós akényelme, oszt' mindenki kapkogya beflé, mer' van 3 diplomapapírom és 5M fizum!" vagy az "Én egyéniség vagyok!"...miközben 1:1, pont olyan fehér Nájki van a lábadon, 1:1 olyan telefon a kezedben, 1:1 olyan táska a válladon,...
12 Irodai munkát végzek, de SNEKIT sem látok, aki napi szinten magassarkúban járna. Pedig a "talpalás" nagyjából annyi nálunk, hogy néha át kell menni az irodából egy tárgyalóba.
A magassarkú rohadt kényelmetlen, egészségtelen, gyalogolni vagy tömegközlekedni rémálom vele, vezetni meg konkrétan lehetetlen.
Egészen elszálltnak kell lenni ahhoz, hogy valaki mindennapi viseletnek gondolja.
"Csak zavar, mikor valaki egyéniségnek tekinti magát és a stílusát, miközben 12 egy tucat. "
Ez mind az amiket linkeltél!
27.
Ez az, amit a reklámok akarnak elhitetni és a kérdező esetében sikeresen, hogy "vegyél ájpodot és menő vagy" esetleg "aki Lewis-t hord, az nagyon macsó" vagy ilyesmi.
27. Tudod, az "első benyomás". Amikor meglát egy csaj/pasi, amikor belépsz egy állásinterjúra, mikor besétálsz egy étterembe,... MINDIG a külsőd dönt!
19 lehettem, vagy annyi sem. Úgy jött ki a lépés, hogy majd 2 hétig minden nap öltönyben kellett lennem, temetés, állásinterjú, esküvői tanúskodás, ügyvédi intézések, iskolai rendezvény,... A lényeg, hogy egészen másképp álltak hozzám az emberek. Az iskolatársak, a tanárok, a TAXI-sok, a banki őr, az irodai recepciós, az ügyvéd, a pincérek, a nők az utcán, kinyílt egy olyan világ, amit előtte, a "1X éves fiatal srác" nem tapasztalt, de az "elegáns fiatalember" meg igen. Ez pszichológia. Az elegáns ruha, a formaruha/egyenruha mindig bizalmat kelt. Ezért vannak a komolyabb őrök is öltönyben, és nem SECURITY pólóban, ezért van a banki ügyintézőn öltöny, és nem AC/DC-s póló, ezért fogad sok magánorvos öltönyben,...
És csak az öltözködik kifogástalanul, aki neked tetszik? Majd te eldöntöd mi a jó?
Képzeld el én nyáron mindig biciklis gatyában és topban/haspólóban szoktam nemcsak sportolni, hanem utcai viseletként is használom, mert kényelmes. Képzelem te hogy felháborodnál ezen ha látnád, de annyira nem érdekelne a mesterkélt megjátszott "megbotránkozásod"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!