Hogy tudok Magyarországon úgy öltőzködni hogy kpopernek tűnnyek?
Esetleg térzokni és szoknya ? A hajamat is fessembe egy kicsit ?
Fegyekfel szájmaszkot ?
Vagy mit? Segítsetek kérlek ...minden választ előre is köszönök
14/L
Szerintem írd ki magadra, az a legbiztosabb.
Az emberek 80%-a még így sem fogja vágni, de ha csak ruhával utalsz rá, akkor a 99%-a sem.
Utolsót adom, brutálisan írsz, 14 éves létedre. Ezért kár volt kb iskolába járnod.
Ez csak azért is gáz mert nem véletlenül hajtják magukat szét az idolok, hanem azért mert a rajongókat akarják ösztönözni arra, hogy mindig hozzák ki magukból a lehető legjobbat.
Na most nálad ez a legjobb? Ennyire tudsz maximum írni, tanulni, gondolkodni?
Esküszöm nem bunkóskodni akarok, de 10 éve vagyok kpoper és ilyenkor baromira el tudok keseredni, hogy ennyire nem ér semmit pár embernek az idolok munkája.
Hogy válaszoljak is. Miután maga a kpop nem egy egyedi öltözködési stílus, így nem feltétlenül van olyan, hogy most felöltözöl valahogy és akkor ordít rólad. Pl a jrockerek már messziről felismerhetők általában.
Amit tehetsz pl hogy megnézed, hogy a kedvenceid miben lépnek fel, illetve azt hogy a színpadon kívül miben vannak és azt alakítod magadra. Rengeteg blog és youtube csatorna foglalkozik ezzel. Emellett találhatsz rengeteg videót sminkhez és hajhoz is, de ezek olyanok, hogy te magad jól kell érezned benne, mert ha feszengsz akkor az látszik és nagyon erőltetett lesz tőle az egész.
Egyébként ha pl eddig nem sminkeltél és most pl elkezdenél kpop vagy ulzzang sminkben járni akkor érdemes hozzá betartani legalább félig a koreai bőrápolási rutint is. Eszméletlen szép lesz tőle a bőr.
Hajadat nem biztos hogy érdemes festeni, elvégre már ott is festenek minden színre. Ha esetleg szeretnéd kipróbálni akkor használj pár mosás után kijövő színezőt. Illetve sose felejts el balzsamot meg időnként pakolást, meg hajvégápolót használni, elvégre nem véletlenül olyan szép a hajuk is.
Ha beírod youtube on, hogy how to kpop vagy how to korean makeup akkor rengeteget kidob. Ugyanez a korean skincare re is.
És ha beírod, biztosan lesz segítség az öltözködésben is. Pl how to look like a kpop idol és hasonlók.
Remélem tudtam valamennyit segíteni és nem haragszol az első rész miatt :)
Ne akarj kpoppernek tűnni. Találd meg a saját stìlusod, ami a legjobban illik rád, amiben a legjobban érzed magad. Amúgy tényleg van az a stílus amiről lesüt hogy az illető kpopper, de elárulom az idolok valójában nem öltöznek úgy. Ha úgy akarsz kinézni mint ők, öltözz stílusosan és letisztultan, egyszerűbb és igényesebb is mint "a kpopper stílus".
Ha nagyon nagyon kpoppernek akarsz kinézni (amit nem ajánlok, esztétikailag nem tetszik a stílus, legtöbbször nem is túlzottan nőies) akkor én a rengeteg fekete és bandás ruhával kezdeném, szájmaszkkal, frufruval, sapkákkal, azzal a barna bakanccsal aminek nem tudom mi a neve, kockán inggel, mégtöbb kpopos ruhával, és igen térdzoknival is, valamint könyékig feltűrt inggel. Hozzáadhat a divatszemüvegek viselete, és egyéb fém ékszerekè. De elárulom ritka hogy valakinek igazán jól álljon ez a stílus, ráadásul, szerintem fontosabb hogy önmagadat találd meg, akik fontosak neked, azok úgyis tudni fogják hogy szereted, akik nem azok mit számítanak? Ja és attól nem leszel jobban vagy kevésbé kpopper, hogy úgy nézel ki, ugyanúgy "annak számítasz"(ez de szarul hangzik, mi tha valami szekta lennénk) ha a magad módján öltözködsz. Személy szerint a magam stílusát keresem, nem hiszem hogy bárki kívülről megmondja hogy szeretem a kpopot, de nem igazán zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!