Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudnám titokban tartani...

Hogyan tudnám titokban tartani, hogy bettem szoknyát?

Figyelt kérdés

Ma voltam Anyuval vásárolni, és találtam egy fekete rakott suoknyát, ami nagyon tetszik. Kicsit fényesebb anyaga van és öv is van nele varrva.

Nagyon szívesen megvenném és hordanám, de az a baj, hogy fiú vagyok.

Anyuval élünk ketten, és ő szinte mindig itthon van, illetve nincs olyan hely a lakásban, ahová ne nézne ne, ha gondol egyet, szóval eldugni is nehéz lenne a szoknyát.

Tudtok segíteni, mit tegyek? Megvenni könnyű lenne, elmennék érte kocsiva munka után, de hogyan dughatnám el?

Azokon a ritka napokon hordanám, mikor Anya nincs itthon.

Próbáltam már viccszerűen megfogalmazni neki, hogy szeretnék szoknyát, hátha a poén kedvéért tényleg megvennénk együtt és hordhatnám, de nem látszik partnernek benne...

2023. szept. 29. 00:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%
Kölcsönkéred anyád egyik szoknyáját. És megtudod milyen érzés hordani. Emiatt felesleges pénz költened. 😀
2023. szept. 29. 07:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ágyad matraca alá? Ha kivehető. Én oda rejtek minden nagyon fontos dolgot, ott senki sem nézi.
2023. szept. 29. 09:02
 13/17 A kérdező kommentje:

Nincs szükségem pszichológushoz, köszönöm.

Anya szoknyája volt már rajtam, de nekem az tetszik, amit tegnap láttam.

2023. szept. 29. 11:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hajtsd a többi fekete cuccod közé, akár csomagold be egy pólód a vagy pulóveredbe és úgy tedd a szekrényedbe.

Így kb. észrevehetetlen, hacsak nem az is szokása, hogy széttúrja az egész szekrényedet.

2023. szept. 29. 12:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább ágyékkötőt javasolnék. Sokkal férfiasabb.

[link] [link]

És szekrényben is kevésbé feltűnő...

2023. szept. 29. 13:21
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Igazából az lenne a legjobb,ha elmondod neki, hogy odavagy értük.
2023. szept. 29. 14:21
 17/17 anonim ***** válasza:
16%
A szoknyában rejszolsz? 😄
2023. szept. 30. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!