Van olyan fiú aki hord titokban tornadresszt és ha igen honnan szereztétek? 16F
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 15:18
1/17 anonim válasza:
Van. Már csak az a kérdés, hogy búza vagy-e öcsém, vagy csak a fétised a crossdress?
2/17 A kérdező kommentje:
szigorúan fétis van barátnőm !!
2012. dec. 2. 15:29
3/17 anonim válasza:
És nőből van? Vagy a barátnőd gerjed a tornadresszre? vagy mi a szent szar? :D
5/17 anonim válasza:
Első vagyok, bemész a teszkóba, a kutya nem kérdezi, és nem is mondja meg, hogy magadnak kell. Esetleg próbálkozhatsz turkálókban, mondván,hogy a nővérednek kell, X méretben.
6/17 anonim válasza:
Bárhova bemész, valóban senki nem fogja megkérdezni, mire ill. kinek kell. :)
Gondolhatják azt is, hogy a húgodnak veszed ajándékba.
Egyébként megkérdezhetem, mire kell neked?
Úgy értem, minden bántás nélkül, nem szokványos, hogy fiú dresszt vegyen magának. :)
7/17 anonim válasza:
Decatlon, Auchan .... :) Én is szoktam hordani és NEM VAGYOK MELEG
8/17 anonim válasza:
Online aukciós oldalakon,esetleg turkálókban,a FESS-nél is be lehet szerezni a méretedre,sajnos,elég gyér a választék már mindenhol,de azért még lehet találni dresszeket,esetleg a BG tornadressz webáruházban is körbenézhetsz.
Én is hordok a ruhám alatt,éjszakánként abban is alszom,nem vagyok meleg én sem,egyszerűen jól érzem magam benne.
Nem bátorítani akarok senkit,de ha szereti,miért ne próbálja ki valaki,attól még ugyanúgy a lányokért rajonghat.
9/17 A kérdező kommentje:
azért kell mert imádom az anyagát és erre is feláll!!
2012. dec. 3. 21:51
10/17 anonim válasza:
Mi is ezért szeretjük,nyugodj meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!