Hol lehet tornadresszt venni?
Figyelt kérdés
Az egész Ázsia Centert körbejártam, néztem a neten, de ott csak 5000 fölött van(pedig egy műanyag kis semmiért nem kéne ennyit elkérni, és 3db kéne..), és akkor is rendelni kell, nincs készleten, nekem meg 1 hét múlva már kéne.:( köszönöm szépen, tényleg fontos lenne.:)2012. júl. 29. 19:45
2/7 anonim válasza:
Hervis, Players Room stb. sportcentrumok. Nem hétköznapi viselet hanem a tornadressz sportruházat ezért semmiképp ne Ázsia Centerben keresd hanem efféle helyeken... sok időt spórolhatsz meg.
Nem tudom árban mennyibe kerülnek, de egy noname darab nem hiszem, hogy olyan drága...
3/7 ívy1 válasza:
Hát ha nem zavar hogy használt,lehet a vaterán is,de van ott új is.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a vaterán találtam egyet, meg is rendeltem, egynek jó.:) de még mindig kell 2.:/
A Decathlon honlapját néztem(mármint a katalógust), de nincs. Azért elmegyek majd személyesen a boltba, hátha van. : )
A Playersroomba is benézek. köszi szépen.:)
2012. júl. 30. 14:03
6/7 A kérdező kommentje:
Találtam a Hervisben!:D pirosat és feketét is. Mondjuk enyhén szánalmas, hogy annak ellenére, hogy 163 cm vagyok, a 152-es volt jó rám, és nem a 164-es:DDDD
2012. aug. 5. 11:52
7/7 anonim válasza:
Corvin Áruház, Bp Blaha Lujza tér: 1290/db
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!