Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudnám titokban tartani...

Hogyan tudnám titokban tartani, hogy bettem szoknyát?

Figyelt kérdés

Ma voltam Anyuval vásárolni, és találtam egy fekete rakott suoknyát, ami nagyon tetszik. Kicsit fényesebb anyaga van és öv is van nele varrva.

Nagyon szívesen megvenném és hordanám, de az a baj, hogy fiú vagyok.

Anyuval élünk ketten, és ő szinte mindig itthon van, illetve nincs olyan hely a lakásban, ahová ne nézne ne, ha gondol egyet, szóval eldugni is nehéz lenne a szoknyát.

Tudtok segíteni, mit tegyek? Megvenni könnyű lenne, elmennék érte kocsiva munka után, de hogyan dughatnám el?

Azokon a ritka napokon hordanám, mikor Anya nincs itthon.

Próbáltam már viccszerűen megfogalmazni neki, hogy szeretnék szoknyát, hátha a poén kedvéért tényleg megvennénk együtt és hordhatnám, de nem látszik partnernek benne...

2023. szept. 29. 00:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%

Semmi gond. Titkolni sem kell.

De kell venned mellé egy skót dudát és egy kockás mellényt is. Aztán otthon gyakorolhatsz vele.. :)

2023. szept. 29. 01:06
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy, hogy ennyire nem hagy neked szabad teret, hogy mindenhova benéz?

A kocsiban tárolni nem opció? Nem derült ki, hogy közösen használjátok-e

2023. szept. 29. 01:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz szoknyát hordani?
2023. szept. 29. 07:03
 4/17 A kérdező kommentje:

Fekete a szoknya, a kockás mellény nem megy hozzá. :D

Azért akarom hordani, mert tetszik, és kíváncsi vagyok. Meg nagyon megtetszett az anyaga is.

Volt már rajtam szoknya, de csak olyan, amit épp találtam, nem olyan, amilyet szeretnék.

2023. szept. 29. 07:18
 5/17 A kérdező kommentje:
Ja, bocsánat. Igen, a kocsit is közösen használjuk.
2023. szept. 29. 07:19
 6/17 anonim ***** válasza:
42%
De férfinek érted magad és a nőkhöz vonzódsz? Bocsi, nem rosszból kérdezem, csak pusztán kíváncsiságból. Mert nem értem, hogy egy teljesen heteró férfi miért is akar szoknyát hordani. Ha nőies szeretnél lenni mert annak érzed magad vagy ilyesmi, akkor világos :)
2023. szept. 29. 07:26
 7/17 anonim ***** válasza:
8%
*érzed
2023. szept. 29. 07:26
 8/17 winR ***** válasza:
100%
Azért szerintem egy kocsiban, főleg egy lakásban lehet olyan helyet találni, ahova biztos nem néz be. Autóban pl. berakod egy zacskóba a szoknyát, és elrakod mondjuk a pótkerék mellé, vagy a csomagtartó felhajtható részében valahova. Lakásban meg fiók mélyére, szekrény tetejére.
2023. szept. 29. 07:40
 9/17 A kérdező kommentje:

#7: Igen, a nőkhöz vonzódom. Már többször is mefogalmazódott bennem is a kérdés, és akkor negfigyeltem, hogy vonzódok-e férfiakhoz, de nem. Egy cseppet sem mozgatnak meg, sőt, ha azt képzelem el, hogy férfivel együtt lennék, az különösen taszít.

Szóval biztosan állítom, hogy hetero vagyok, csak van egy ilyen elcseszett tulajdonságom, hogy szeretnék női ruhában lenni.

#9: Valamit kitalálok majd. Igazából mindenképp a házban k3ne, hogy mikor Anya alszik délután vagy éjszaka, akkor fel tudjam venni.

2023. szept. 29. 07:44
 10/17 NTBS ***** válasza:
54%

Szerintem akkor keress pszichológust.

Több problémád is van.

2023. szept. 29. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!