Szerintetek, , gáz" az hogy fiú vagyok (nem vagyok meleg) és melltartót hordok titokban? Suliba meg ilyen helyekre nem merem felvenni mert félek hogy kiközösítenek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 16:20
2/12 anonim válasza:
ááh nem, miért lenne gáz? (IGEN AZ!)
4/12 anonim válasza:
Ha nem fake a kérdés, a te dolgod, azért suliba ne hordd, mert ha valakinek feltűnik elég csúnyán viselkedhetnek veled, otthon pedig azt csinálsz amit akarsz.
5/12 anonim válasza:
Igen.
De miert van ra szukseged? miert jo neked?
6/12 anonim válasza:
Nem tartom gáznak. Elég sok transznemű van, aki nem feltétlenül meleg, lehet, neked is ilyesmi hajlamaid vannak.
7/12 anonim válasza:
Hát annyira nem gáz :D de anyudét hordod?? ha otthonra hordod és senki nem látja akkor hordjad :)
8/12 anonim válasza:
Ez nagyon úgy hangzik, mintha kamukérdés lenne. Ha nem, akkor szerintem ne hordjad suliba mert tudom milyen ha kiközösitenek es az nagyon szar. Ha ugy erzed hogy igy erzed jol magad akkor meg viseld csak készülj fel hogy ez egy olyan ország ahol ami fura az már megvetendö. Szóval elképzelhetö hogy bántani fognak kiközösítenek stb
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz!!! Én is szoktam hordani!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!