DC-s deszkás cipő nyáron nagyon meleg vagy van még aki nyáron is deszkás cipőbe jár?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a papucsokat, tavaly converse tornacipőben teljesen jól megvoltam nyáron, és most tervezek venni egy deszkás cipőt2013. márc. 12. 17:47
2/8 anonim válasza:
Abban a kibírhatatlan melegben még a ruhát is alig viselem el magamon nem hogy egy deszkás cipőt:/ Maradj inkább a tornacipőnél ha annyira ragaszkodsz a cipőhöz!
3/8 anonim válasza:
én ilyet hordtam tavaly
4/8 A kérdező kommentje:
:)
várok még válaszokat.
2013. márc. 12. 21:09
6/8 anonim válasza:
Én sem szeretem, én is deszkás cipőben vagyok vagy conversben váltogatva
7/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! :) meg is rendelem még ma
2013. márc. 14. 15:07
8/8 anonim válasza:
Kamasz fiú kb 14 13éves voltam deszkás rapp korszakom volt bő póló bő kék farmer, deszkás cipő nagy vastag, akkoriban tudom nagy divat volt, jöt a nyár suli volt még, bő póló bő farmer rövid nadrág ez a deszkás cipő, elő fordult reggel készülődtem suliba, ott voltam indulok cipőt akartam fel venni, akkor vettem észre pl még zoknit nem vettem fel, de akkor már úgy volt hogy már mindegy mezítláb vettem fel a deszkás cipőm bár haveroknak fel tűnt hogy fura igy a cipő rajtam, többször aztán elő fordult mezítláb volt rajtam de akár milyen idő volt mindíg deszkás cipőbe jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!