Hogyan lehet titokban ruhát venni?
Figyelt kérdés
Neten rendelnék egy ruhát, de szeretném, hogy erről senki se tudjon. Szülinapi ajándéknak szánom, ezért valahogy úgy kellene átvennem, hogy ne tudjon róla a családom. Sajnos kiszámíthatatlan, hogy mikor vannak otthon, ezért nem lenne szerencsés a címünkre kérni, viszont a pletykás barátaimra se bíznám szívesen. Mit tehet ilyenkor az ember?2017. máj. 26. 17:17
1/8 anonim válasza:
Nem igazán értem... Ha a te nevedre jön egy küldemény, felbontja a családod?
Mert ez nem lenne igazán normális dolog.
Viszont ha meg nem bontják fel, akkor semmi gond nincs, nem árulod le nekik, mit vettél, megmondod, hogy meglepetés.
2/8 anonim válasza:
Nekem eddig mindent átlátszatlan csomagolásban küldtek. Ha azt mondod nekik, hogy magadnak rendeltél valamit, akkor fogják és kibontják, vagy mi?
4/8 anonim válasza:
én évek óta pik pak pontra rendelek netről, benzinkút újságos stb.
meg vannak már csomag kiadó automaták is, ahová kérni lehet a csomagot.
5/8 anonim válasza:
Vagy postán maradónak kell rendelni. Megadod a hozzád legközelebb eső posta címét, és szépen besétálsz érte.
6/8 Metionin válasza:
Pick pack vagy posta pont vagy foxpost automatákba, ha nincs ilyen, akkor egyszerűen kérd egy postára és bemész érte.
Amúgy sajnos nem minden családnál alap hogy tiszteletben tartják a másik levelét, csomagját. Ha nekem jön valami úgy hogy nem vagyok otthon, azonnal tépik is szét és nézik megfelé hogy mi jött.
7/8 A kérdező kommentje:
velem is ezt csinálják, az egyetemi felvételiről szóló borítékomat is kibontották, pedig az lett volna életem egyik legszebb pillanata :'( erre anyám telefonon közli velem, hogy megvan a levél, felbontotta, felvettek -.- amúgy a pick pack pontot már néztem, de akkor is át lehet náluk venni csomagot, ha a küldő cég nem a partnerük?
2017. máj. 26. 21:01
8/8 anonim válasza:
A Pick pack pont és a Foxpost nagyon jó találmány. Én albérletben lakok egy szobában, kevés időt töltök ott és nem is jövök ki a főbérlővel, nem is szeretnén hogy lássa, hogy rendelek bármit is. Megnem is venné át helyettem, mikor délelőtt nem vagyok otthon. Viszont a Foxpostos és az Magyar Postás automaták szine mindenhol útba esnek. Én direkt olyan oldalakról rendelek,amelyik szállít ide is. Bár nem rendelek sok mindent,de kontaktlencsét mindig így veszek és annál még a postaköltséget is elengedik. Persze nehezebb dolgoknál biztos rá kell fizetni, de legalább biztonságosan átvehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!