Haverom mondta, hogy vegyünk futógatyát konditerembe, nekem eddig is volt, de ő még nem hordott ilyet. Én amúgy simán utcára is felveszem, edzés előtt- után is. Nektek vélemény? Utcára felvennétek? Mert konditeremben már teljesen általános!17/f
Mert sok fiú cikinek tartja hogy a futógatyában kidudorodik a tökük, ezért vesznek rá egy laza rövidnadrágot.
Ugyanez van a strandon is, gondolj a manapság divatos, de közben meg fürdésre totál alkalmatlan shortokra.
Jeggingset még nem láttam egy boltban sem. Hol lehet kapni?
Egyébként lehet, hogy valakinek rövidnadrággal tetszik, azért hordja, de szerintem is jobban mutat anélkül.
Köszönöm a tanácsokat, ezeket majd próbálom hasznosítani. Várom még a továbbikat is, ha van valakinek! Egy szűk farmernadrággal biztos, hogy jól néz ki a farmerdzseki. A futógatyát meg ha leszaladok a boltba vagy kondizni, akkor kipróbálom szűk felsővel is!
Én már 10 éve is kimentem az utcára feszülős futócuccban. Elsősorban sportoláshoz használtam/használom.
Régebben sem, és most sem bámulnak meg benne különösebben. Néha csajoktól elkapok pár pillantást, de max ennyi. A kutyát sem érdekli miben vagyok.
Régebben sokkal kevesebben sportoltak ilyenekben, de ma már nagyon sokan hordják ezeket. Már egyáltalán nem kirívó vagy feltűnő ilyenben lenni.
Még úgyis simán felvehető ha nem sportoláshoz hanem csak úgy simán hordod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!