Miért öltöznek a lányok ilyen lengén a konditeremben?
Figyelt kérdés
Magamutogatás? Elég nagy divat lett ez a melltartóban edzés, régen nem foglalkozott senki ennyire a ruházattal, vagy így jobb az instára fotózkodni h kint van minden?2023. ápr. 28. 08:41
1/17 anonim válasza:
Hogy könnyen tudjanak mozogni, ne fülledjen be az izzadságba a testük.
2/17 anonim válasza:
Lányok körében már 10-15 éve ez az "öltözködés" a divat a konditeremben, de ez általánosítás részedről, rengeteg nőnemű ismerősöm jár konditerembe normális ruhában, és nem segglyukig bevágó cicanaciban és egy szál sportmelltartóban. A kérdésleírásodban felkínált opciók közül pedig bármelyik lehet ok.
4/17 A kérdező kommentje:
Mi sem fülledünk be egy lenge pólóban
2023. ápr. 28. 08:46
5/17 anonim válasza:
Mondjuk az elmúlt években a csávókra is jellemző, hogy olyan tapadós rövidgatyában nyomják, amikből majdnem kilóg a heréjük, plusz felvesznek hozzá egy olyan bioteches trikót, ami a két mellbimbójukon kívül semmi mást nem takar, de a kamu ezüstnyakláncot és a fémszíjjas karórát magukon hagyják, meg felcsatolnak egy neonzöld fitneszövet is, hogy még jobban kitűnjenek.
6/17 anonim válasza:
A melltartó nekem is fura. Főleg, hogy törölközőt sem használnak legtöbben.
Én nem szeretem, ha a bőrömhöz ér a gépek bőre.
Sokan tényleg csak pózolnak meg fényképezik magukat. De ugyanúgy a férfiak is. Ahova én járok, ott van pár, akiknek az a mániájuk, hogy mindig felhúzzák a pólójukat/trikójukat és nézegetik a hasukat a tükör előtt. De kb. 5 percenként :D És közben elismerően mormognak magukban :DDD
7/17 anonim válasza:
8/17 NedvesBugyi99 válasza:
Én itthon meztelenül szoktam, melege van az embernek, azért vannak topban.
9/17 anonim válasza:
"Mi sem fülledünk be egy lenge pólóban"
a magad nevében beszélj. ami engem illet, ha tehetném, még gatya se lenne rajtam sport közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!